yem konusunda yardım lütfenn

Konu, 'Yemler ve Yemleme' kısmında 9673 tarafından paylaşıldı.

1. 9673

9673

arkadaşlar merhaba ben 11 yaşında yeni bir üyeyim bir amatör balıkçıyım balık tutmayı çok seviyorum her pazar babamla balığa gidiyorum samsunda yaşıyorum bilen varsa ayvacık barajında tuturuyoruz tatlı su için solucanmı kullanmalıyız soluncan yoksa ne kullanmalıyız genellik kaya balığı taran balığı japon felan geliyo lütfen hangi yemi kullanmalıyım yardım edin birde imza kuralı varmış o ne rastgele yardımlarınızı bekliyorum

2. avcısuat

avcısuat

Favori Kamış:
    İTALYAN 4.30 3 PARÇALI KAMIŞ
    En İyi Avı:
    TURNA 4,5 KG 7,2KG AYNALI SAZAN
    hoşgeldin profil ayarlarında imza ayarlarını görüceksin

3. harun91

harun91 harun

Favori Kamış:
    shakspeare odysse makina,alba lucky kamış, lineaffe oyster 4.20 ve diğerleri..
    En İyi Avı:
    İsrail sazan istavrit izmarit gelincik
    tatlı su için balığına göre değişir ama genelde solucan çekirge sinek gibi börtü böceğin yanısıra ekmek içi ve hamurda kullanabilirsin :)

rasgele;)

4. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Hoşgeldin kardeş.Profil ayarlarında ki imza bölümüne bizim ki gibi adını ,soyadını, kan grubunu ,yaşını yazman yeterli;)Öncelikle tutmak istediğin balığa bağlı hangi yemi kullanıcak olman sonra da mevsime..Gölde bahsettiklerinden başka balık yok mu yav?:)bu dediklerin solucana da ekmeğe de hamura da gelir hepsini denemeni tavsiye ederim;)Haydi rastgele..

5. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    3 makaralı-2 fiber-10 sallama
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    kardeşim bahsettiğin yerde sazan varsa bir numaralı yem mısır

6. 9673

9673

çok teşekkür ediyorum kardeşler sağolun rastgele

7. karayel

karayel Yakup ERDEM

Favori Kamış:
    şeytan otası
    En İyi Avı:
    kaya balığı (1.5 gram) :)
    Sevgili kardeşim, Ayvacıkta sazana uygun küspeli takım, haşlanmış sütlek mısırla yemlenmiş şamandıralı takım kullanarak sazan avlarsın. Yavaş yavaş kaşık ve sahte yem kullanmayuı öğren, daha büyük avcı balıkları özellikle orada bol olan çiftlik kaçkını alabalıkları yakalarsın.

8. 9673

9673

teşekkür ediyorum abiler hadi size rastgele