arkadaşlar merhaba ben 11 yaşında yeni bir üyeyim bir amatör balıkçıyım balık tutmayı çok seviyorum her pazar babamla balığa gidiyorum samsunda yaşıyorum bilen varsa ayvacık barajında tuturuyoruz tatlı su için solucanmı kullanmalıyız soluncan yoksa ne kullanmalıyız genellik kaya balığı taran balığı japon felan geliyo lütfen hangi yemi kullanmalıyım yardım edin birde imza kuralı varmış o ne rastgele yardımlarınızı bekliyorum
tatlı su için balığına göre değişir ama genelde solucan çekirge sinek gibi börtü böceğin yanısıra ekmek içi ve hamurda kullanabilirsin rasgele
Hoşgeldin kardeş.Profil ayarlarında ki imza bölümüne bizim ki gibi adını ,soyadını, kan grubunu ,yaşını yazman yeterliÖncelikle tutmak istediğin balığa bağlı hangi yemi kullanıcak olman sonra da mevsime..Gölde bahsettiklerinden başka balık yok mu yav?bu dediklerin solucana da ekmeğe de hamura da gelir hepsini denemeni tavsiye ederimHaydi rastgele..
Sevgili kardeşim, Ayvacıkta sazana uygun küspeli takım, haşlanmış sütlek mısırla yemlenmiş şamandıralı takım kullanarak sazan avlarsın. Yavaş yavaş kaşık ve sahte yem kullanmayuı öğren, daha büyük avcı balıkları özellikle orada bol olan çiftlik kaçkını alabalıkları yakalarsın.