Merhabalar, İzmirden boru kurdu siparişi vereceğim. Fakat minimum 10 paket yolluyorlar. Bu miktar bana fazla geldiği için paylaşıcak birini arıyorum. Birde arnavutkoy tarafında avlanmaya gidiyorum geceleri oraya gidenler var ise birlikte hem sohbet edip hem balık tutmak isterim. Teşekkürler, Saygılar...
izmirden gönderteceğinize göre kurutulmuş oluyor değilmi? Eğer karaköye uğrarsanız bir hanın içinde spot balıkçılık var, kurutulmamış özel spreyle spreylenmiş ve dondurulmuş gayet diri duran boru kurtları var, bi deneyin belki işinize yarayabilir. Ordan bi kaç paket alıp,istanbulda olmasada, kullandığım oldu. Az bi verim aldım ama zamanın önemi olduğundan daha tam verimli veya değil diyemeyeceğim. Eğer canlı isterseniz, sanırım karaköyde canlısını getirtenler var, bi araştırın isterseniz. Ayrıca sizle gelmek isterim, bende yanlızım ama bayramdan sonra inşallah bi özel mesaj atarım.
Vay! Toprağım nasılsın, unutmadım merak etme şu ramazan bi çıksın aradan, kartın duruyo, arayacağım. Eylül Ekimde Boğazdab bu tarafa gelmeyeceğim ant içtim. Hem bu sene palamut çok olacak diyolar. Bu arada eklemek istediğim bişey var. İnsan bi ik hevesle alıyor boru kurdunu deniyor, bu iyi bişey. Ama şunuda unutmamak lazım, Marmaranın ekosistemine biraz uzak veya çok az bulunan bi canlı bu. Bunun yerine az bi parayla kepçeye yatırım yaparak, canlı tekeyle çok daha iyi verim alırsın. Buna emin ol. Ama boru kurdunu al bi dene nasıl bişiy , arada bi yine al dene, ama çok ısrarcı olursan etrafındakiler şov yaparken sen topladığın nallardan balık yaparsın Tavsiye istemedin biliyorum, ama okuyanlarda var değilmi?
Merhabalar Barış abim, Açığım başlığa olan ilgi beni gayet mutlu etti. 3-4 kişi ile iletişime geçebildim. Umarım kısa zamanda organize olabiliriz. Tekeyi nerede ansıl cıkaracağımı bilmiyorum yoksa bende teke çıkarma taraftarıyım. Kepçe sorun değil illaki lazım olucak birşey alırım bir kepçe ama nerede çıkarmak lazım onu bilmiyorum. Nerede karıştırılıcak bi tekne altı var acaba
Nerde balık orda kedi Banada haber verin Vay! Toprağım nasılsın, unutmadım merak etme şu ramazan bi çıksın aradan, kartın duruyo, arayacağım. Eylül Ekimde Boğazdab bu tarafa gelmeyeceğim ant içtim. Hem bu sene palamut çok olacak diyolar. Bu arada eklemek istediğim bişey var. İnsan bi ik hevesle alıyor boru kurdunu deniyor, bu iyi bişey. Ama şunuda unutmamak lazım, Marmaranın ekosistemine biraz uzak veya çok az bulunan bi canlı bu. Bunun yerine az bi parayla kepçeye yatırım yaparak, canlı tekeyle çok daha iyi verim alırsın. Buna emin ol. Ama boru kurdunu al bi dene nasıl bişiy , arada bi yine al dene, ama çok ısrarcı olursan etrafındakiler şov yaparken sen topladığın nallardan balık yaparsın Tavsiye istemedin biliyorum, ama okuyanlarda var değilmi Görüşmeyeli nasılsınız bakalım, umarım iyisinizdir, siz boğazda yakalayın biz yemek, org.na geliriz, barış sana mesaj atmıştım ist.sın diye ama görmedin heralde, ist. daysan birşey soracaktım...ikinizede Selamlar, Saygılar...RASTGELE...
Teke kolay canıııım, yemler ve yemleme üstbaşlıklı forumlara gir istemediğin kadar bulursun. Ama dediğim gibi boru kurdunuda al dene tekeyide dene, mümkünse Arnavutköyde değilde şöyle, illa boğaz istiyosan, az akıntılı yerlerde dene derim. Valla ne yalan söylim, ben daha boğazda o işe hiç girişmedim bile, girişen varsa da bimek isterim. Dikkat et bak millet o tarz takımla nerde avlanıyor, bi kurcala istersen... Boğazda çıkan balık bellidir, az sabretmemiz gerek
Öyle ayrı gayrı olmaz, hep beraber tutar, pişirir yeriz, ama tuzlu olmamak kaydıyla, malum tansiyonlar çıkıyor...
Boru kurdunun İstanbul içinde verimli olarak kullanılabileceği alanlar maalesef çok sınırlı. Bunun yerine iyi bir yemciden alacağınız irikıyım kaya kurtları çok daha verimli olabilir. Son avlarımda hep kaya kurdu kullandım ve oldukça iyi sonuçlar elde ettim. Hatta iğnelerim karagöz için seçilmiş olmasa skorlara birkaç tane yarım kilo üstü ispendek eklemem mümkün olurdu.
Biz genellikle tekirdağa giderken boru kurdu alıyoruz, önceleri spot balıkçılıktan hafta içi sipariş verip cuma veya cumartesi alıp gidiyorduk. Yemler cuma günü geldiği için mutlaka o gün gidip almak hayati önem taşıyor. O bir gün boru kurdunu mahvediyor . Spot balıkçılığı google dan aratıp numarasını alıp karaköy mağzasına sipariş verebilirsiniz.
Erdoğana özelden ulaşamıyorum, bu akşam arnavutköy tarabya arasında belirlenen ortak bir noktada sabahlayalımmı o zaman? Maksat muhabbet olsun, birbirimizi tanıyalım, boğaz havası alalım, arada gelirsede gelene hayır demeyiz Bu adam gider, gelenleri beklerim, sabaha kadar ordayım Allah izin verirse, Tel:05548240616
Sahilyolunda, cankurtaran mevkiinde öğretmen evi ve belediye tesisleri var belki biliyorsundur. Onun karşısında sahilde otobüs durağı var. Orada yem ve olta malzemeleri satan Demir Abi var. Kurtları alırken ben Ercan ın arkadaşıyım dersen, daha diri yeni çıkarılmışlarından verir.