Yemleme Makine - Kamış - Misina Tavsiyesi

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında erdemevren tarafından paylaşıldı.

1. erdemevren

erdemevren Erdem Evren

Yemleme için uzun zaman geçiren biri olarak ve ağrıyan omuzlara çare olarak çok uzağa gitmesi problem olmamakla beraber, attığım roketi ya da spomb' u şak diye düştüğü yerden su yüzeyine geri çıkartacak ve uçura uçura bana getirecek makine-kamış-misina triosu sizce hangileri olmalı. ( Bütçe 500, bu fiyata olmaz diyosanız ne kadar :) ). Şimdiden teşekkürler.

2. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Bu fiyata bir daiwa emblem spot al. Denk geldiği kamışa takıp ordan biraz misina sar.

Sen daha ne olduğunu anlamadan roketin kamışın ucuna küüüt diyecektir, tepe tepe kullan.

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    konuya emblem spot yazmak için girdim ki yazilmis :) 120 küsür santimlik tur sarimi ile bu is için üretilmis bir ürün. kamis olarak 200 veya agir yemleme yapiyorsaniz 250 300 atarli bi kamis isinizi görür. tercihen 3.60 dan kisa olmasin.

4. TalhaBekler

TalhaBekler Talha

Favori Kamış:
    Tribal Tx9
    Favori Makine:
    Aero Technium Mgs
    En İyi Avı:
    14KG
    Roy zaten söylemiş, eklemek istediğim kamış seçiminde de tıpkı makinedeki gibi kullanım alanı var. Spod dediklerimiz yani yemleme için kullanılanlar örnek vermek gerekirse Shimano Alivio, 3.66 5.5lbs(225-250 gram arası bişi olması lazım) Daiwa emblem spod ile gayet başarı olacağını düşünüyorum. Misina pek önemi yok yemleme yapacağın için, kullanabiliyorsan ip kullan