Yemleme için uzun zaman geçiren biri olarak ve ağrıyan omuzlara çare olarak çok uzağa gitmesi problem olmamakla beraber, attığım roketi ya da spomb' u şak diye düştüğü yerden su yüzeyine geri çıkartacak ve uçura uçura bana getirecek makine-kamış-misina triosu sizce hangileri olmalı. ( Bütçe 500, bu fiyata olmaz diyosanız ne kadar ). Şimdiden teşekkürler.
Bu fiyata bir daiwa emblem spot al. Denk geldiği kamışa takıp ordan biraz misina sar. Sen daha ne olduğunu anlamadan roketin kamışın ucuna küüüt diyecektir, tepe tepe kullan.
konuya emblem spot yazmak için girdim ki yazilmis 120 küsür santimlik tur sarimi ile bu is için üretilmis bir ürün. kamis olarak 200 veya agir yemleme yapiyorsaniz 250 300 atarli bi kamis isinizi görür. tercihen 3.60 dan kisa olmasin.
Roy zaten söylemiş, eklemek istediğim kamış seçiminde de tıpkı makinedeki gibi kullanım alanı var. Spod dediklerimiz yani yemleme için kullanılanlar örnek vermek gerekirse Shimano Alivio, 3.66 5.5lbs(225-250 gram arası bişi olması lazım) Daiwa emblem spod ile gayet başarı olacağını düşünüyorum. Misina pek önemi yok yemleme yapacağın için, kullanabiliyorsan ip kullan