evet değerli forum üyeleri haftaya salı,çarşamba,perşembe,cuma günlerinden birisinde akşam 21:00 == 23:30 arası karaköy parkında av yapmak istiyorum acaba verim alabilirmiyim yoksa sadece temiz havamı alırım.yada vaktini boşa harcama orda şuraya git dediğiniz bi yer varmı? ya da balık 12 den sonra yaparmı öncelikle takım vs tavsiyesi yerine sadece mera tavsiyesi istiyorum.bu aralar deneyip sonuç aldığınız bir yer varsa ve paylaşmak isterseniz ve ayrıyetten gelmekte isterseniz hem burdan hem özelden mesaj atabilirsiniz. deneyeceğim ilk yer = karaköy parkı = vaniköy parkı = arnavutköy en son yemli çinekop avımı karaköy parkında ramazan bayramının ikinci günü yapmıştım 9-11 arası at çek yapıp eve dönmüştüm.o yüzden ora hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum
peki kafama en çok takılan yine iki soru var ama bu sefer merayla ilgili değil isa abi merak etme 1. gece yemli avlarda mesafe çokmu mühim mesela 60 metre atış ile 100 metre atış arasında fark varmıdır? 2. yemli yöntemde hiç balığı kesmem orta boy istavriti sadece kuyruktan keserim,sonra iğneleri ağzından geçirip yüzgecinden çıkartıp bi kuyruğuna bi ensesine takarım.böyle at çek yaptığımı hatırlıyorum.acaba balık az oluncada bu yöntem iş görürmü yoksa klasik fletomu yapmalıyım
karaköy parkını dene istersen hava kararmak üzereyken rapalayla çinekop alanlar olur hatta karaköy parkını denersen bende gelirim abi
tamam olur haftaya bi program yaparız senle denemekte fayda var. 2 aydır hiç yemli takım atan görmedim biz atarız ama nasip kısmet işi.
tamam salı akşamı olabilir evet salı akşamı orada yemliye kalan bazı tanıdıklar var belki onları görmüş olurum iyi olur ya
bu sorumu tekrarlıyorum 1. gece yemli avlarda mesafe çokmu mühim mesela 60 metre atış ile 100 metre atış arasında fark varmıdır? 2. yemli yöntemde hiç balığı kesmem orta boy istavriti sadece kuyruktan keserim,sonra iğneleri ağzından geçirip yüzgecinden çıkartıp bi kuyruğuna bi ensesine takarım.böyle at çek yaptığımı hatırlıyorum.acaba balık az oluncada bu yöntem iş görürmü yoksa klasik fletomu yapmalıyım bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
1)mesafe sadece yemlide değil hepsinde önemli balık açıktaysa açıktan alırsın bazen öyle oluyor ki 10 mt fazla atan adam balık alıyor defalarca sen alamıyorsun 2)o yöntem bir yemlik istavritin küçükse iyi gider ve eğer meradaki balık sarıkanat ve lüferse iyi gider. balık ufak olursa yemi fazla fazla kestirirsin.