Sonra günlerdeki avlar 1 2 balıkla geçişince abimin feci şekilde eğlencesi oldum Gelir gelmez başlıyo yatana kadar aralıksız kafa buluyor.Yani iş artık balık hevesinden çıktı gurur yaptım hırs yaptım deli gibi izmarit tutmayı deniyorum ama olmuyor.Kaya balıgı falan geliyor Bugün artık şans öyle bi şaşırdıki yolunu;Önce fordöndüden kopan takımımı çektim kuşunuyla beraber Sonra bi takım midye yosun balıktan başka herşey Son attgımda artık attım açığa bıraktım misina bolluğunu falanda almadım.Takım koparsada kopartır atar giderim dedim.Derken bi agarlık hissettim çekerken vurmuyodu ama ağardı.yosun desem oda zorlamadı .Oltanın ucuna baktım oda sağlam kolum koptu çektim de çektim.tam gelni aniden kaldırırken (kursunuz diger elime dogru alırım hemen balık düşmsin diye) Yengeçi gördüm ve oltayı yere attım büyüktü biraz.Balık tutan bir abi kancadan çıkartamadı.köstekten kopartıp attık öldü heralde. Velasıl kelam artık balık işide bende vadesini dolduruyor.Millet eli boş gelince üzülür benim vücut bağaşıklık kazandı boş dönmek normal bişey oldu Bide çevreciyiz ufak balıkları atıyoruz hepten boş geliyoruz Bu bünye nin şansıda bu 100 kişi ugraşsa tutamaz oda bana geldi Sevgiler.
yengec kafasını çeviremez,kıskaçları dönmez. oltaya yengeç geldimi (ki banada çok gelir ve iki tanesi şu an akvaryumda) baş ve orta parmağın ile bacaklarının olduğu yan taraflarından sıkıca tut. kösteği tatlı bir sertlikte ve hayvanı zedelemeden çekiştirirsen misinayı bırakır. çoğu zamanda zaten iğne batmaz,yemi yemek için iğne ve misinayı tutarak gelir...