Arkadaslar yenı ahşap tabanlı bot aldım ve bu sevincimi sizlerle paylaşmak istedim (CAiS_390_cm_Ahsap_Tabanli_D_Burun_Sisme_Bot) botumun markası bu yanınada elektirikli motor aldım (Isca_66_lbs_Elektrikli_Motor___Tuzlu_Su) aküsü ,sarj cihazı, tentesi, 4 adet degisik renklerde pelikan marka sahte aldım ve ava cıkacagım 29 ekimi beklemeye başladım inşallah hava kosulları uygun olursa marmaris datça arasındaki inbükü orman kampına gidecegim 3 gün sürecek bir av macerası beklentisi ve ilk defa sırtı çekmeyi planlıyor olusum benım icin ayrı bir heycan inşallah güzel bir av olur çupra ve mercan avlakta bol miktarda var bu gune kadar 1 tanede mırmır yakaladım ama hedef balık bu sefer levrek olacak neyse inşallah avımla ilgili raporu yayınlamak nasip olur .Fotoğraf makinesi ve kameramı şimdiden hazırladım.Artık rasgele demek kalıyor banada ilk raporumu geniş kapsamlı yapmaya çalışaçagım.Gel 29 ekim gel
hayırlı olsun öncelikle hayırlı olsun iyi avlara imza atarsınız inşallah. aslında bende düşünüyorum şisme bot pratik olduğu için yanlız ben benzin motorlu düşünüyorum. sizden ricam kullandığınız zaman nasıl bir performans alacaksınız onu paylaşırmısınız.. elektirikli motorun balıkavında sessizliği nedeni ile avantaj olduğu söylenir hep. bol şans iyi avlar.
Hayırlı olsun adnan abi. ben de seninki gibi bi takım kurmayı planlıyoorum ama botlar arasında çok fiyat farkı var. Ucuza acaba neden bu kadar ucuz diye yanaşası gelmiyor pahalıya da malıum gücüm yetmiyor. kullandığınız setin performansı ve size maliyeti hakkında da bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden güzel, trofeli avlar diliyorum sizin için.
öncelikle hayırlı olsun iyi avlara imza atarsınız inşallah. aslında bende düşünüyorum şisme bot pratik olduğu için yanlız ben benzin motorlu düşünüyorum. sizden ricam kullandığınız zaman nasıl bir performans alacaksınız onu paylaşırmısınız.. elektirikli motorun balıkavında sessizliği nedeni ile avantaj olduğu söylenir hep. bol şans iyi avlar. saolun tesekkurler tabi kullandıgım zaman size performansı hakkında bılgı veririm acıkcası 1 aydır araştırıyorum doğru uygulama bu gibi geldi bana 90 ap akü ile 4saat çalısıyormus buda yeterlı şimdilik benım için daha uzun kullanımlar için 2 akü ile ava cıkmayı düşünüyorum
Hayırlı olsun adnan abi. ben de seninki gibi bi takım kurmayı planlıyoorum ama botlar arasında çok fiyat farkı var. Ucuza acaba neden bu kadar ucuz diye yanaşası gelmiyor pahalıya da malıum gücüm yetmiyor. kullandığınız setin performansı ve size maliyeti hakkında da bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden güzel, trofeli avlar diliyorum sizin için. Yukarıda belirtigim malzemelerle birlikte 2,450 ye mal oldu performansını kullandıgımda yazacagım kargo gelınce fotograflı sekilde yayınlarım
Hayırlı olsun kardeşim, bol bereketli avlar dilerim. Bu sirti işine ben de baya kafayı yoruyorum, umutla bekliyorum birgün denk gelecek inşallah,
Adnan için içine sığmamış heyecan ve meraktan bir solukta anlatışın her satırından belli hayırlı olsun şu an duyduğun heyecanın kat kat fazlasını tutatağın balıklardan da duyarsın ve kazasız belasız kullanırsın inşallah,,,sadece bir hatırlatma mahiyetinde kabul et ''can yeleğinden'' bahsetmemişssin herhalde onu da aldın muhakkak ama heyecandan olsa gerek yazmamışssın.Güzel günlerde kullanman dileğimle
Hayırlı ugurlu olsun bol ve zevkli avlarınız olsun allah kaza bela vermesin kardeşim can yeleksizde sakın ha binme
Adnan için içine sığmamış heyecan ve meraktan bir solukta anlatışın her satırından belli hayırlı olsun şu an duyduğun heyecanın kat kat fazlasını tutatağın balıklardan da duyarsın ve kazasız belasız kullanırsın inşallah,,,sadece bir hatırlatma mahiyetinde kabul et ''can yeleğinden'' bahsetmemişssin herhalde onu da aldın muhakkak ama heyecandan olsa gerek yazmamışssın.Güzel günlerde kullanman dileğimle Evet heyecandan onu yazmayı unutmusum aslında 4 tane can yeleğim mevcut bot ve kayık kullanırken olmazsa olmazlardandır can yeleği önce can güvenliği
Hayırlı ugurlu olsun bol ve zevkli avlarınız olsun allah kaza bela vermesin kardeşim can yeleksizde sakın ha binme tavsiyen icin saol aykan can yeleksiz binmeyi düşünmedim hiç 3 tane elimde vardı bir tanede botla hediye ettiler şimdilik yeterli olur sanırım
hayırlı olsun. set kaça mal oldu acaba Saol kemal 2450 civarı mal oldu ayrıca kredi kartına 12 taksitle
Allah kazasız belasız en güzel günlerde ve avlarda kullanmayı nasip etsin. ben de cais 3.60 düşünüyorum. ama sene başından sonra inşallah. şu an parasal durum ona müsait değil.
Allah kazasız belasız en güzel günlerde ve avlarda kullanmayı nasip etsin. ben de cais 3.60 düşünüyorum. ama sene başından sonra inşallah. şu an parasal durum ona müsait değil. Kemal kardes nihayet botum geldi 3.90 bu kadar büyük olacagını tahmin etmemiştim motorda akü şarj göstergeli 5 ileri 2 geri vites valla neşeme diyecek yok