Selamlar ve sevgiler.Öncelikle her balık sevdalısına güzel avlar dilerim.Forum gayet hoş ve paylaşımları güzel ve beni kendine çekti.Güzel bilgiler ve avda forumdan aldığım bilgiler ile daha iyi sonuçlar alacağım İNŞALLAH.
Yasin kardeşim hoş geldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim. Profilinizde ki bilgileri biraz daha donatırsanız, çok daha olumlu olacağı inancındayım. İyi dileklerimle.
Yasin (yaşını göremiyorum hitabetmekte zorlandım)aramıza hoş geldin.Burada gerçekten çok güzel arkadaşlıklar çok güzel paylaşımlar edineceksin.Sadece balık değil.Buradaki her yaşıtım her kardeşim her büyüğümün benim gönlümde ayrı ayrı yeri vardır.Ne zaman sıkılsam facebook da gezineceeme onların yazdıklarını okur resimlerine bakar fikirlerimi sunarım.Pişman olmayacaksın.Tekrar aramıza hoş geldin.Oltaların dolu çıkması dileği ile...
Cevap biraz geç oldu kusura bakmayın ders yoğunluğu nedeni ile yazamadım ve internet sorunu vardı (eski telekom çalışanı olsam dahi ).O yüzden özür diler.Hepinizin mesajlarına teşekkür ediyorum ve fikirlerinizi saygı ile karşılıyorum.Burada yeniyim ancak mesajlar yorumlar yardımları görünce iyiki buradayım demeliyim.Ayrıca siteyi kuran emek harcıyan bilgi sunan yazan ellere teşekkürü borç biliyorum.Bol balıklı günler ve yeni sezonda iyi avlar diliyorum