Merhaba herkese, Yeni aldığım kamış ve makinemi sizlere gösterip değerli yorumlarınızı almak istedim Kamış Lineaeffe Unicast 4.20 170 gr atarlı 512 gr Link:Lineaeffe Unicast Extra surf kam 4.20mt (VIP) Olta kamlar - Teleskopik kamlar - Lineaeffe kam AVmarketi.com Makine Okuma aveneger av 65-b 593 gr 7 rulmanlı Link:OKUMA AVENGER AV-65b MAKNE Olta Makinalar AVmarketi.com Toplamda 300 tl tutuyordu, ben 250 tl ye aldım Cengiz Balıkçılıktan. Fotoğraflar Buda takım çantam: Herkese iyi günler
hayırlı ugurlu olsun nice avlarda kullanmak nasip olsun. o takım çantandaki düzen benimkinde de olsa keşke misinalar bile pas tuttu
Herkese çok teşekkür ederim. İsmet abi haklısın makine çok güzel kamış ile de iyi uyum sağladı. Çağatay abi çantanın üstü düzenli de aşağılar karmakarışık Pense,çapari,poşet ,bıçak, iğne ne ararsan var
Açıkçası 25 tl ye takım çantasını aldım içinde 100 tl nin üzerinde malzeme var hatta daha fazla ilk malzemeleri alırken pek bilmediğimden bayaa malzeme aldım 40 tl ye rapala falan 150-200 tl ayırmak gerek anlayacağın. Yaşınızı bilmediğimden abi vb. tabir kullanmadım. İyi Günler
Kamış iyi güzel bir kamış, makinede fena değil ki birçok kişi boğazda bile memnuniyetle kullanıyor avenger'ı, fincanları klavuzları gayet güzel olabilir, yüksek karbon kamış olduğunu bende biliyorum ve bu set ile Türkiye denizlerinin hemen hepsinde kıyıdan rahatlıkla avlanılabilir ancak kamışın atarı bazen İStanbul boğazı suları için düşük kalabilir, çünkü genelde boğaz akıntısında takımın peşinden çok koşmamak ve balığın suyuna inebilmek için 175, 180 hatta 200 gr kurşun takıp olta atmak gerekiyor hatta bunların bile yetersiz kaldığı zamanlar olabiliyor, bu nedenle 170 gr atarı olan bir kamış + avenger için boğazda avlanmayı düşünerek başlangıç için iyi bir set dedim... Tabiki illa boğazda avlanmak zorunda değil kardeşimiz ama kamışın atarı en az 200 gr olsaydı İstanbul boğazı sularında da daha aktif daha geniş çaplı kullanma alanı yaratılmış olabilirdi bu set için, Zaten boğaz haricinde istanbulda kullanmak için en fazla 100-150 gr atarı olan bir kamış bile fazlasıyla yeter diye düşünüyorum.. Fakat dediğim gibi hiçfena değil bu set, yani Batuhan kardeşimizin yapmış olduğu bu kombinasyonda onu yarı yolda bırakacak gibi değil. Özellikle Lineaeffe nin kamışları atarı ne yazıyorsa gerçekten onu atma kapasitesine sahip kamışlar bana göre, insana güven veriyor
Açıkçası ben boğazda cok akıntının olduğu yerlere gitmiyorum. Bundan dolayı benim icin yeterli zaten ben agvaliyim oralarda da avlaniyorum bu nedenle bu oltanin ihtiyacimi karşılayacağını düşünüyorum. Ama boğazda 200 gr+ kurşun atanlar var onlar icin bu kamis ideal olmaktan çıkıyor. Ben ihtiyaçlarim doğrultusunda seçtim oltami. Benim gibi cok akıntı olmayan yerlerde avlananlara tavsiye ederim, akıntıli olan yerde avlaniyorsaniz bu kamis sizin icin doğru tercih olmaz. Mobilden yazdığım icin harf hataları olduğu herkesten özür dilerim