Merhaba arkadaşlar yeni aldığım banax sx 3000 makineme hem denizde hem gölde (sazan) avında nasıl bir kamış alsam uygun olur? Bu makineyi kullanan varmı? Yardımcı olursanız sevinirim.
basit ve sağlam bir makina sazandada diğer avlardada kullanbileceğiniz bir makina 3000 olması birz küçük olduğundan mücadelde biraz zorlanır. ama fiyatına göre gerçekten güzel makina
banax bende 4000 var 7-8 yıldır kullanıyorum gayet iyi bir makina.kolayla eskitemeyeceğin bir makina bunu bil bence
eğer taşıma sorununuz yoksa 3,50-3,60m boyunda parçalı karbon ,çelik sargılı , 100-200 yada 300 atarlı 2-3lb çekeri olan bir kamış ile sazan yaklarsanız mücadelesi çok zevkli gecek bi kamış almış olursunuz denizdede bu kamışla geniş yelpazeli av teknikleri bula bilirsiniz
Merhaba ahmet.. Banax makina deyince uzun yıllardır kullanan biri olarak yazayım dedim..... Bende sx 5000 var.3 yıldır kullanıyorum makinayı.hiç bir bakım yapmadım.Banax mükemmel bir seçim. bence hem göle hem denize gidebilecek bir makina. Makinanın esas önemli olan özelliği bakım gerektirmeden uzun seneler kullanılması...