Arkadaşlar bugün biraz alışveriş yaptım ve degişik renklerde sahteler aldım tatlı su kefali ve turna için sizlerin de yorumlarını bekliyorum bu konuda . reeling hook .
As duvara seyret o bile yeter ... önce sana daha sonra vatana millete hayırlı olsun... Saglıklı göünlerde kullan..
Çok güzel kaşıklar. Hele de mepss markaysa var ya tozunu attırırsın kefallerin. Siyah zemin üzeri kırmızı noktalıyı alabalıkta denemek lazım ah, aah. Bahadır abim spinner demişte biri hariç zira en sağdaki döner tip değil. Döner tipler fazla olunca sanırım gözden kaçırdı. O daha çok turna için. .
Teşekkür ederim inşallah . Nuri abi sagol evet sondaki turna için birazda ağır bir kaşık . Yanlız markası mepps degil baktım da yoktu burada . Kısa bir süre sonra deneyeceğim bakalım sonuçlarını sizlerle paylaşırım reeling mrsparkle
Yok abi Harpoon diye bir marka Arkasinda californiadan geldiğini yazıyor birde distürübütör adresi var bakmak istersen www.profish.kz İşte Sonuç Spin sistemi ile ilk balığım nasipte turna varmış . Kıyıya bir 3 metre kala kamışta bir ağırlık hissettim ve asılarak bir anda karaya aldım yukarıdaki sondan 2. limon renki spinnera geldi bu arkadaş . rapor yazmak isterdim de sadece bir test sürüşü olduğu için gerek görmedim gelecek pazar gününü sabırsılıkla bekliyorum )))