sahteden anlamam ama balık olsaydım durmazdım atlardım bunlardan iyisinimi bulucam parıl parıl parlıyolar
Hepsi de levrek alabilecek sahteler, özellikle x-rap lerle Antalya' da turna alan arkadaşlar vardı, gagasız olan beyaz gece kullanımı için daha uygun.
yüzeye çok yakın gezen sahteler almışsın baraküda, palamut (zor), levrek ceylan gibi balıklar için elverişli olduklarını söyleyebilirim
rapala x-raplar tuzle ve tatli suda is yapar ve digerleride fena degil beyaz olan damaksizdan bendede var suya dustumu samandira gibi duruyor ve tum aksiyonu kamis ve bilekten siz vermek zorundasiniz yoksa verim almak zor aslinda tum sahtelerin avlanacak ture göre bir cekis stili vardir rapalayi denize sallayip makineyi sarmak yetmiyor verim almak icin....
ilk baştaki beyazla akşam saatlerinde levrek alma şansın yüksek.kıyıdan ve kamışın ucunu kısa aralıklarla tasmalayarak çalışmalısınız.şarköyde baya almışımdır.rasgele.
Soldaki 2 numara kaşık marmara için levrek katilidir..Bandırma ve civarında levreklerin %99 u bu sahte ile yakalanır..Bunun dışında en sağdaki ve saoldan 4. sahtede levrek için uygun
abi ayıptır sorması ne kadardan aldın acaba bende dün bunu aldım bunun eski modeli vardı baya iş yapmıştık. Bu da yeni oyuncağım