Bayram tatili için Ege taraflarına gideceğimden levrek için biraz sahte stoklayayım dedim. Sizce nasıllar? 1 - Rapala Max Rap 13 cm FAYU 2 - Kendo Haryu 12,5 cm 3 - Kendo Haryu 12,5 cm 4 - Kendo Haryu 12,5 cm 5 - Fladen marka 11 cm (4,5 TL ) 6 - Fladen marka 11 cm (4,5 TL ) 7 - Fladen marka 11 cm (4,5 TL )
Fladenleri lüfer, palamutta kullan bence. Diğerleri su durumuna göre kullanılabilir. Kuzey ege de mavi çalışır geceleri ama bölge bölge değişmekte. Bu mevsim genelde palaz ve ispendek tutulur. Şansları bol olsun. Birkaç slikon da getirmek lazım, eğer atçek yapılacaksa.
Ben de Kuzey Ege'de olacağım abi. Dediğin gibi genelde mavi olanlarla alıyorlar levreği. Şu Maria Princess gx2 'yi tavsiye ettiler ama hiçbir yerde bulamadım. Yine alttaki silikonu da (spro) aradım ama hiçbir yerde yok. Sadece internette birkaç yerde buldum, ona da zaman yok bayrama yetişmez.
Kuzey ege de tam neresi yazmamışsın ama Maria Princes riskli bir sahte. 1 metre daları var sanırım ve gerçekten dalıyor. Bizim avlaklarda ömrü pek uzun sürmüyor o yüzden. Avdaşım bir ara kullanıp, levrek te almıştı ama avlak sığ sa ilk avda kaybedersin. Bizim buralarda bu slikondan bulman pek zor olmaz. Suyunu buldu mu çalışan bir slikon. Çok zorlama, raglou da bulursan 6,5 -8,5 cm gibi sırtı mavi veya kemik beyazı alsan gece balık varsa fazlasıyla iş görür.
Bu arada yazmayi atlamisim, Sol altdan 3 tanesi icin soyluyorum o kalip aksiyon bakimindan 5 para etmez malesefbanghead
Atış mesafesi ve boyalarının/kaplamalarının kalitesi kötü olsa da en iyi avı 4,5 liralık fladenler yapacaktır emin ol:thumb:
Volkan Abi'nin dediği gibi mavi-beyaz ve sedef(kemik beyazı süt beyaz değil) silikon olarak size yetecektir. Ayrıca fosforluda alırsanız zifiri karanlıkta en çok o iş görecektir.