Sevgili Koray Slikonların bazılarından kuşkuluyum aynı hataya ben düştüm görünüşüne aldanıp aldıklarım elimde kaldı,lakin sana resim resim açıklama yapamam ama fotolarını vereceğim tarzda olanlar şu sıra iş yapar. Slikonlarda önemli olan kuyruk aksiyonudur,Sana tavsiyem balık yakalamaya başlamadan evel olta atacağın yerde kamışın ucunu hafif çekerek slikonun yüzüşüne bak kuyruk sağsol yaparak yol alıyorsa rahat balık yakalarsın.Birde iğnen düz olsun çapraz pala olursa slikon yüzmez dönerek yol alır zor balık yakalarsın.. Aşağıdaki resimde kullanıp balık aldığım slikonlardır elindekilerden bunlara yakın olanlar iş yapar.. Bunlar benim devamlı kullandığım ve balık aldığım slikonlardır,İyi ve bol balıklı günlerde kullanmanı temenni ederim.. Sağlıcakla kal
iğneler paketin içindeki silikonla beraber takılı halde gelen kendi iğneleridir..dikkate alacağım öneriyi.iğnenin ucunda yuvarlak halka olması şart mıdır.8 numara var elimde hali hazırda.aldığım yer 10 numara tak dedi ama bi denemek lazım.sarı renkte olanların iğnesi niyeyse büyüktü diğerlerine göre anlam veremedim.
Sizdekilerden bir tanesi sadece benimkiyle aynı.Bendekilerden ilk resim sağdan üçüncü beyaz olan yani.Balıkları nerden aldınız siz? Onlarıda alıp denerim.Silikona merak saldığım şu aralar faydalı olabilir.
Sevgili Koray Boyları kıyas yap diye resimlemiştim renklerde beyaz,siyah sırtlı,kırmızı,turuncu,mavi sırtlılar iş yapar diğer renkleri tavsiye etmiyorum.Elimde birçok renk var iş yapmıyor görünüşe aldanma alırken yazdıklarımı kale al kafidir. Kuyruklar yumuşak olsun sertler aksiyonu iyi yapamıyor.. Bende senin gibi slikona meraklıyım,lakin piyasada satılan slikonların büyük bölümü elde kalmış eski slikonlardır. Ben üsküdar,karaköy,ve istoç bütün heryeri dolandım tek tek baktım ensonunda yeni üretilenleri İSTOÇ REMİXON da buldum. Ha tabi anlattıklarım sadece benim şahsi fikrim ve görüşlerimdir. Kimse yanlış algılamasın.. Sevgi ve saygı dileklerimle
faruk abi bende raglounun suanda 5den 11 cm ye kadar 30 civarı silikon var boğazda ne alırım çinekoba atabilrmiyim atarsam kan cm yi atmam gerek
Selam Arıkan Şuan itibarıyla bişey diyemem çünki aldığım duyumlar suyun bulanıklığının devam ettiğidir.Boyun yanı sıra ragloudada kuyruk aksiyonu iyi olan 7,5 cm muadili slikonlardır.Bu deneme yanılma yöntemi ile ortaya çıkarttığım neticedir.Tamamen şahsi görüşüm. Koyu renklerden uzak dur.. Sağlıcakla kal