http://www.savage-gear.com/ecatalogue/Savagegear/flash.html#/3 İyi akşamlar arkadaşlarım abilerim.Cumartesi günü yeni bir kamış aldım paylaşmak istedim kullandım denedim(naçizane).Markası savage-gear.XLNT serisi iki parçalı boy 243 cm, atar gramı 10-40 gr.İzmir'de bu güzide sitemize sponsor firmalardan birinin satış mağazasından aldım.İzmir'de sadece onlarda varmış ve yeni gelmiş.Hatta internet sitelerinde bile henüz yokmuş. Kamışın fotolarını çektim fakat kart okuyucumu bulamadığımdan fotoları pc'ye aktaramadım.Kusura bakmayın.En üst satıra linkini verdim.Oradan resmini görebilirsiniz. Kamışın firması kataloğunda bu kamışla okuma trio makinelerin kullanılmasını tavsiye ediyor. Kamışı dip olta ile Konak'ta kullandım.İğne iki kere biryerlere takıldı kamışı zorladım kurtarmak için.Kamış sağlam bence.Wtd aksiyonu içinde gerekli sertliğe sahip.Kamışın porselenleri ve makine yuvası fuji.Karışık yazdım biraz,fotoda yükleyemedim kusura bakmayın İyi akşamlar rastgele İzmir'den sevgiler, saygılar
Teşekkür ederim ilginiz için sizler de beğendiyseniz gönül rahatlığı ile kullanabilirim artık. Ayrıca Murat arkadaşım burdan mağaza ismi söylemem ne kadar doğru olur bilmiyorum.Fakat firma sitemize sponsor olduğu için yazıyım dedim.Balıkmarketim.com sitesinin mağazası olan alamatra balıkçılıktan aldım Rastgele