merhaba abiler kardeşler. ilk önce konuyu yanlış yere mi açtım tam bilmiyorum onun için özür dileyerek yeni başlayanlar başlamak isteyenler için kıyıdan balık avcılığı ile ilgili bilgi almak istiyorum. burada yazılan bilgilere olta boylarına bakıyorum açıkçası zaten bir terim sıkıntısı çekiyorum. kısaca özetlersek elimde yaklaşık 2 metre boyunda bir olta var. ve geçenlerde eminönünde deneme amaçlı aldığım çaparilerden var. sizce bunlarla en azından istavrit için yeterli olur mu? bir de ilk denememde galata ya gitmiştim ancak orası biraz kalabalık olduğu için açıkçası biraz korktum başkasının oltasına taktırırız diye.
Burak elinde ki olta köprüde iş yapar fakat kıyıdan ileri atman gereken durumlarda atçek veya beklemeli avlarda yetersiz kalacaktır. ayrıca elinde ki kamış ve makinenin tam marka modelini yazarsan daha sağlıklı yardımcı olabiliriz. belkide spin takımdır?
spin takım nedir bilmiyorum ama zannetmiyorum çünkü ucuza alınmış bir takımdı. köprü dışında atabileceğim başka bir yer var mı acaba? rumelihisarı veya arnavutköy civarı uygun olur mu?
Burak kardeş, biraz daha zaman harca, forumda gez, eminim çok şey öğreneceksin. Ben de bir arkadaşımla birlikte yeni başladık bu işlere ve forumlarda geze geze dünya teorik bilgi sahibi olduk, şimdi bunları tecrübeye dökmeye çalışıyoruz. Rastgele....
Arnavutköy civarında rahatlıkla tutabilirsin , zaten ileri atmana gerek yok hemen dibe sal , yukarı aşşağı oyna , balık patır patır asılıyor , ama 2 gün önce gittim 1 kilo aldım geldim , balık yok fazla
Merhaba herkese.su anda arnavutkoyden donuyoruz arkadasimla 3 tane cinekop 1 adette iskorpit yakaladik.rapor nasil yaziliyor ogrenip yazacagim.