Yeni başlıyorum.

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında ArkaSokaklar2007 tarafından paylaşıldı.

1. ArkaSokaklar2007

ArkaSokaklar2007 Tolga

Merhaba Arkadaşlar;

Akvaryum hobisi ile uğraşmaktayım.Zamanla balık avcılığıda ilgimi çekmeye başladı.Ve bu işe el atmak istiyorum.Yeni başlayanlar için en uygun olta takımlar hangi markadır acaba? Ucuz olmaları benim için daha uygun.Ve av yeri olarak izmir içinde nereleri tavsiye edersiniz? Kısacası beni kıyıdan avcılığı hakkında bilgilendirirseniz çok mutlu olurum
    Saygılar.

2. okayarslan

okayarslan okay

öncelikle aramıza hoşgeldin bucalısın heralde bende şirinyer forbest cadesinde oturuyom ama iş icabı iç ana doldayım profil bilgilerini yaşını belirtirsen sevinirim
    ilk başlangıç için forumlarda izmir için avlak yerlerine baka bilirsin forumlarda sana yardımcı olacaktır

3. ArkaSokaklar2007

ArkaSokaklar2007 Tolga

İlk öncelikle teşekkür ederim.İmza bölümümde gerekli kişisel bilgilerim mevcut.Forumda İZMİR bölgesi ile ilgili bir bölüm bulamadım.Takım olarak ne önerirsimiz acaba? Yoksa bunun için başka biyeremi konu açmam lazım?
    Saygılar.

4. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Selam Tolga kardeşim aramıza hoşgeldin Ege bölgesi av alanları için tıkla

Takım bilgileri için makinalar ve kamışlar bölümlerine göz gezdirebilirsin .

5. rıfat yaman

rıfat yaman RIFAT YAMAN

Favori Kamış:
    alba star akina ve kamış
    En İyi Avı:
    yıl 1992 ankarada aynalı sazan 16.5 kilo
    aramıza hoş geldiniz rasgele şimdiden

6. ArkaSokaklar2007

ArkaSokaklar2007 Tolga

Teşekkür ederim arkadaşlar.Şimdi bu verdiğiniz bölümlere konumu açmam gerekecek? Ucuz ,kaliteli,kulanışlı bir takım tercihimdir.
    Saygılar.

7. sedatk

sedatk Sedat

Hayır konu açmana gerek yok sana gösterilen forumlar zaten sorularına cevap veren ksıımlardır.Parana göre buradan kendine takım satın alabilirsin benim nerim ilk etapta fazla pahalıya gitme kamış ve makina ya 30 ytl den falza para vermesen de olur.Tabi senin tercihindir dilediğini kullanabilirsin.Bunun için izmirde hisarönünde bir çok balık malzemeleri satan yerler var bir gez fikir edinebilirsin.

8. ArkaSokaklar2007

ArkaSokaklar2007 Tolga

Kamış sanırım uzun olan şey oluyor.Makinada ortaya takılan çevirilen şey sanırım.Bu makina ve kamışlar hazır olarakmı satılıyor yoksa kendimiz alıp ayarlıyormuyuz.İğne ve misina olarak hangi tür misina ve iğne kulanmalıyım? Malzeme olarak kamış,makina,iğne,misina gerekli sanırım.Bana tam bir liste yaparsanız sevinirim.Hisar önüne gitiğimde kafam karışmasın yani.

9. sedatk

sedatk Sedat

sen nereden avlanmayı düşünüyorsun?

10. ArkaSokaklar2007

ArkaSokaklar2007 Tolga

Kafamda biyer yok.Ancak karataş ve güzelyalı bölgelerinde balık boluğu olduğunu duydum.Ayrıca 2 ay önce falan konak ta sahil kenarında avlananlar falanda görmüştüm.Benm için yakın biyerler olması lazım.Ailem fazla uzaklara gitmeme izin vermez malesef.

11. sedatk

sedatk Sedat

peki o zaman sana şunu tavsiye edebilirm. kamış ve ortaya takılan makina alma.oralara gittiğinde orada kasnak satanlar yem satanlar mevcur.yani 3-3,5 ytl değerinde onlara yakın yerlerde ol hazır takım satacaklar sana zaten ,herhangi bir olta sorunu kurşun kopması iğne takılması söz konusu olduğunuda onlar hemen sana bağlarlar (ücret karşılığı) çok yüksek fiyatlar değildir.

12. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    selam tolga hoşgeldin aramıza
    makina için sana tavsiyem hem ucuz hem kaliteli
    okuma marka travertine 65

kamış ise 1 surf kamış (kıyıdan uzağa atışlar için) 4.20 mt 100 - 250 gr atarlı
    1 adet te yaklaşık 3 mt (kıyıdan yemli beklemeli avlar için) 50 - 100 gr atarlı bir kamış al derim
    fiyatları marka ve kalitesine göre değişebilir