Yeni başlyorum yardım

Konu, 'Takım Çantası' kısmında muhlis tarafından paylaşıldı.

1. muhlis

muhlis muhlis

2. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Muhlis Bey balık çok geniş bir kavramdır. Hangi şehirde hangi bölgede hangi balık gurubuna hangi sistemi düşündüğünüzü açıklarsanız daha kolay yardımcı oluruz.

3. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    öncelikle hangi balığı yakalamak istiyorsunuz o önemli onu belirtirseniz daha iyi yardımcı oluruz

4. muhlis

muhlis muhlis

Ben balıklardna bildiğim bir sazan,hamsi,istavrit:D

İzmirde tutacağım balığı konak,karşıyaka civarı

5. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Hiçbirşey belli değil yani:)

Size buradan akıl vermek çok zor. Yapacağınız en doğru adım avlanmayı istediğiniz yere bir keşif gezisi yapın. Bölgede hangi balık çıkıyor nasıl oltalar var nasıl yemler var nerelerden alınıyor nasıl takıyor biraz balık tutanlardan soruşturun derim. Ondan sonra bizimle paylaşırsanız size daha doğru tercikler verebiliriz.

Linkteki takım çok kısa süreli kullanabileceğiniz bir takım. Elinizde kalabilir.

6. muhlis

muhlis muhlis

Anladım ozaman ben yarınb irgün gideyim bir soruşturayım oradakilere birde av malzemesi satan yere gidip öğreneyim sonra sizinle irtibata geçeyim.

7. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    Selam

muhsin abicim önce bir av bayii ne git nerede hangi balıkları avlayacaksan ona göre bi takım beğen kendine burada arkadaşlar sana bilgi verir :D

8. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Av bayiine gidip malzeme aldıktan sonra biz nasıl yardımda bulunacağız:D

9. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    Selam

alperen abicim al demedim beğen dedim fikir edin yani gör:D :D :D

10. muhlis

muhlis muhlis

Ya yaz tatili 3 ay nasıl geçer bilmiyorum kendime hobi arıyorum ama babam oralı değil dayımlarla bir krere gittik sıkıldı eve döndü 1 saat olmadı ben beklerimde babam sorun.babam olmadan da nereye gidebilrim ki?

11. muhlis

muhlis muhlis

Bişey sorcam diyosunuz ne avlayıcan kocaaaaaa deniz ne gelirse avlayam işte örneğin ben şimdik evden istavrit avlamaya gidiyom diyince istavrit mi geliyor oltaya.

12. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

İstavrit oltan varsa istavrit yakalarsın. Ancak denizde istavirt te varsa tabiki.
    Levrek oltan varsa levrek yaparsın bulunduğun denizde de levrek varsa tabiki.

Yani pazardan ıspanak alırsan evde lahana pişiremeyeceğin gibi hangi balık türünde oltan varsa o balığı yakalarsın. O nedenle diyorum ki önce git bir bak bakalım ne yakalıyorlar ne balığı çıkıyor gidebileceğin yerlerde.

13. muhlis

muhlis muhlis

haaaaa oltana göre değişiyo haa bende misina vardı samsunda midye ile kayabalığı yakaladaydım.

Ya bu pembe bir balık türüydü adam kovaya koymuştuda orta boy renkli akvaryum balığı gibiydi pembe renkli orta boy güzel balıkdı ne oluyor bu en çok tutulanlar arasındaydı.