Başkentten tatli su amatör balıkçılığı ve radyo kontrollü model uçaklara aşık bir kardeşinizim. Turna ve tatlı su levregini at-çekle yakalamayı seviyorum.Arada sazanda takılırım.Sürdürülebilir balıkçılığa ve tebliğleri önemsiyor ve uygulamaya çalısıyorum. Sizlerin bilgilerinizden faydalanmak ve muhabbetinize ortak olmak buyuk mutluluk olacak.saygilar sevgiler Amator Balıkçı dostlar Rast gelsin.
:laughing: (Bende aynı şeyi düşündüm) ******************************* Hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar dilerim.
eski bir RC ci olarak hoş geldiniz keyifli paylaşımlar rastgele diğer forumda olsa arızasız kırımsız uçuşlar dilerdim
Tüm avdaşlara teşekkürler. Öncelikle teşekkürler. Malesef ülkemiz rc forumları o kadar iyi çalışmamakta. O yüzden ben genelde yabancı forumları takip ediyorum. Bizimkiler daha çok işin havasındalar.
foruma hoşgeldiniz, sadece radyo kontrollü araç forumlarında değil, bir çok forumda bunlar oluyor, gerekli gereksiz bilgiler hepsi bir arada. önemli olan sizin aradıklarınıza cevap verip vermemesi, ne kadar güncel ve nakdar yenilikleri takip ettiğidir. iyi forumlar,
o yüzden takip etmiyorum zaten. olaylar hep aynı bilgiler üzerinden gidiyor. ama tüm forumlar olarak değerlendirmemek gerek. bir çok hobi amaçlı elektronik ve pc donanım forumları gayet güzel ilerliyor. sanırım hobi amaçlı forumların çoğu bir müddet sonra ticari bir amaç gütmeye başladıklarında bozuluyorlar ( bu lafım forum sahiplerine değil. ) yani insan bir müddet sonra ben bu hobiyi yapıyorum ama ya neden para da kazanmıyım şeklinde yorumlamaya başladıkdan sonra çökmeler başlıyor. bu çoğu yerde malesef böyle.