17. organizasyonu yapalı bir haftaya yakın zaman geçti. Yeni bir organizasyon için çalışmaya başlıyabiliriz kanaatındayım. Ben 16. ve 17. organizasyonlara iştirak etmiş bir üyeniz olarak 18. organizasyonu sabırsızlıkla bekliyorum. Eğer yöneticilerimiz de uygun görürse bu organizasyonu tekne ile yapalım . Tekne organizasyonu kıyıdakilere nezaran çok daha samimi olduğunu düşünmekteyim. Tabii yöneticilerimiz tekne organizasyonu gerçekleştirmek için çok daha fazla gayret göstermek mecburiyetinde kaldıklarına inanıyorum. Organizasyonun nisan ayı başlarında gerçekleştirebileceğimizi tahmin etmekteyim. Yöneticilerimize evvelce söylediğim gibi böyle güzel organizasyonlar yaparlarsa biz üyeler de her zaman yeni organizasyonlar yapılmasını isteriz. Tabiatıyla yöneticilerimizin bizlere de görev verebileceğini düşünmekteyim. Bana şu işi veya şunu da sen hallet denirse yapmaya ve mutlaka başarmaya çalışacağıma emin olmalısınız. Yöneticilerimizin bu talebimi dikkate alacağını ve 18. organizasyon haberini beklemekteyim. Tüm üyelere selamlar, Süheyl Başak
Cani Gönülden Destekliyorum Nisan ayında bir organizasyon gerçekleştirelim vaktidir.Son tekne organizasyonu son derece keyifliydi .Ama mümkünse bu sefer adalar civarı yada yakın bir yer olsun ...
yeni bir organizasyona cok yeni bir uye olmama ragmen bende varim diyorum.buradaki herkese oncelikle merhabalar diyorum. yaklasik bir kac haftadir merak saldik esimle baliga/ organizasyonda acemilere yer varmi bilemiyorum ama kimseyi mesgul etmeden bakarak ogrenmeye calisirim. bir kac kez kiyidan bogazda denedik. uskudar kuleli felan ama oranin kidemli mudavimleri bu isi spor olsun yada hobi olarak degil is olarak gorduklerinden sahibiymis gibi davrandiklarindan biz acemiler olarak sikindi cektik desem yeridir.ama olabildigince sabirli ve yardimci olan kimselerde vardi.nihayetinde kiyidan bir organizasyon olursa katilmayi dusunuyoruz. oncesinde ne getirmem gerektigini sorarim.takim cantami tamamlamaya calisiyorum
yer zaman saat vermeniz yeterli arkdaslar Balık dedinmi Okan sular durur Kar yağmur FARK ETMEZ fırtına olmaz ama
Mayıs ortası iyidir Mayıs ayında yapılacak bir tekne organizasyonu için artık bir tarih belirlememiz lazım. Balıklar kaçacak yoksa... Mayıs ortaları süper olur.