Yeni ve çok güzel bir levrek sahtesi daha buldum alın kaçırmayın Merhaba sitede gezerken bir abimin paylaştığı spin avı güzel kareler adlı konuda olan siteye girdim orda adam levreğe levrek melanura melanur demiyor gopez bile yakalamış .. bildiğimiz sahte değil ama jig.. At-çek yapmak gerekiyor ADI ........................................... Jurela's Jig ... http://www.google.com.tr/imgres?q=j...nw=246&start=0&ndsp=8&ved=1t:429,r:4,s:0,i:78 http://www.google.com.tr/search?hl=...urce=og&sa=N&tab=wi&ei=ymV9UPeiMIfDtAbi1ID4Bw Artık yaptığınız trofeli avlarda beni anarsınız
İyi hoşta, katil demesek daha hoş olmaz mı? Biz gözü dönmüş katiller, caniler miyiz, böyle katille filan işimiz olsun?
arkadaşım avrupa yakası kıyı raporlarında resmi var Serdar Bey'in ihtiyar falan değil gayet delikanlı. aç şimdi istersen son 7 8 sayfayı karıştır görürsün bu pazar ile pazartesinin konularında bulursun
ihtiyar dememiş zaten, ihtiyar halini merak ediyorum demiş.. yani ihtiyarladığında nasıl olur merak ediyorum demek istemiş bence
Haklısınız ben sahteye katil demek istemiştim .. Hani river 2 sea rover için avmarketim.ve balıkmarketim.de ''LEVREK KATİLİ'' diye bir başlık çıkmıştı onun için idk idk yooksa öle birşey demem ne haddime babam yaşındasınız ..:thumb:
Her neresiyse, yamuk yapmış, kendi adıma boykot eder ve protestodan geri kalmam. Bilen bilir, vurgun çaparinin birde katil çaparisi vardı, ona da hiç müsamaha etmemiştim. Katil, adı üstünden can alan, adı sütünde vahşet, adı üstünde cani... Biz bu değiliz. Balık ile bir bağımız var, ama bu bağ kalt ile değil, doğanın gerçekleriyle olmalı. Ölüm ile katl, yani katillik, yani katliam, aynı şeyler değil. Bunu bir aklımıza koyalım.
Vedat amcacığım(üstadım ) zaten bende o siteden bakmıştım çok güzel avlar var imrendim ülkemizde öyle balıklar olsada avlasak ..cyrr
Öncelikle ukalalık etmek değildir niyetim ve heves kırmak asla ama sizin katil diye adlandırdığınız mini jigler her yerde her merada iş yapmayabilir...Bu alanda oldukça meraklı ve heveslisiniz bu ne güzel birşeydir.Lakin bu tarz yemler heryerde her merada iş yapmayabilir..iş yaptıran her daim avcıdır Tavsiyeniz için teşekkürler... Birde şu açıdan düşünürseniz.Böyle forumlarda bir malın reklamı çok yapılırsa alacağınız toplu iğne bile olsa 3 Tl lik bir şeye 30 Tl fiyat çekebilirler aman dikkat.. Bu lafımı yanlış anlayıp aksi yorumlar yamayın lütfen Türk Milleti pek çalışkan olmasada oldukça zekidir
Bucktail jigler bizde pek bilinmese de dünyada tatlı ve tuzlusuda çoğu avcının vazgeçilmez sahteleri arasında. Çizgili levrekte ekseriyetle kullanılan bir sahte. Bizde Erma firmasının yaptığı bir modeli var ama senin verdiğin linktekiler kadar kaliteli ve orantılı değil.