arkadaşlar 2006 yılı avımızdandır. 1. bölüm diğer bölümler eklenecek.Umarım beğenirsiniz. http://www.youtube.com/watch?v=QxssnmwyKsY
bülent abi mrb. harika görüntüler devamını bekleriz. az yazıp öz yazıyosun oyüzden de ben seni yeni gördüm valla. izmitliyim bende sitede az olanlardan .
görüntüler çok güzel bülent abi. valla dün bizim izmaritlerin üstüne bunları görünce kötü oldum. neyse allah daha çok versin tabi birazda bize.
abi tebrikler harika bir paylaşım olmuş,bu arada youtube yede ilk ben yazdım teşekkür mesajını devamı gelir iyişallah
sevil çok teşekkür ederim. Tebriğini okudum.Sizlerde bu tür avları en kısa zamanda yaparsınız ve bizlere seyrettirirsiniz.
paylaşım için teşekkürler bülent abi paylaşım için teşekkür ederiz yeni avlarınız bol nasipli vew bereketli olsun
iste teknelerimizde gormeyi ozledigimiz goruntuler. tebrikler abi. kucuklerin gozlerinden opulup geri gonderilmesi ise ayrica takdire sayan bir hareket. yalniz, seyrederken aklim cikti, aha, simdi bu havada gezinen takimlarin ya kursunu ya bi ignesi birinin gozune girecek diye.
Haklısınız dostum kalabalıkta kontrolda zor oluyor.Şimdiye kadar bir kaza yaşamadık ancak her an dikkatli olmak şart. En çokta balık av verirken bolken tehlike ve karmaşa artıyor. Uyarınız ve tespitiniz için çok teşekkür ederim.Düşünmeniz yeter.