Merhabalar. Artık başkalarından olta dilenmektense kendi oltamın sahibi olmaya karar verdim ve orta bütçeli bir takım aldım. Motor AlbaStar Lamda 60 + 0,40 misine : 35TL Kamış: Alba Star (Fiber) 350cm : 15TL Tatlı su için iğne seti, 2 adet zil, kurşun takımı, gece için fosfor vs : 10TL Sizce fiyatlar ve ürünler nasıl. Yani toplam 60 TL yi hak edecek bir takımmıdır? Bu arada aldığım motorun birde arkadan sıkıp gevşetmeli olanı vardı ama satıcı makaranın önden söküleni tavsiye etti. Benim aklım diğerinde kaldı yani arkadan ayarlı olanda
valla benım kullandıgım kamıs 2 parcalı kısa bır kamıs ama gayet basarılı avlara ımza atmamı sagladı kullandıgım makına ıse Virax uranus 81 gayet memnunum ama sızde gercekten uygun bır fıyata almıssınız Saygılarımla..
Çok iyi fiyata almışsınız ben lamda 50 yi 50 dedi 40 a aldım siz lamda 60 ı internette 45 lira siz 35 e almışsınız çok güzel kamışda iyi hayrını görün.
Bu ürün 50tl den inmiş zaten. Lamda 50 ve 60 aynı fiyattan satılıyordu. Bir model daha vardı gene siyah 60 lık oda 35tl idi. Bu haftasonu uğrayabilirsem makineyi o siyah alba ile değiştirmek istiyorum. Bu arada gerçekten daha uygunu yoktu. Almak isteyenler için satıcının dükkanı tahtakale tarafında (mercan yokuşunun başında)