Yeni bir olta

Konu, 'Takım Çantası' kısmında furkaannn06 tarafından paylaşıldı.

1. furkaannn06

furkaannn06 Furkan

Yeni bir olta almayı düşünüyorum at-çek için önerebileceğiniz takımlar varsa yardımcı olabilirmisiniz?

2. acemi_balıkcı

acemi_balıkcı

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    daha yenıyım :)
  3. fredyss

fredyss FERDİ

Favori Kamış:
    Okuma salina seaspin, lineaeffe s-flex 15 kilos
    Favori Makine:
    daiwa crossfire, okuma travertine
    En İyi Avı:
    Turna 2,5 kg
    Kamış gerçekten güzel. ancak makina için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. sebebi ise Trio ya sahibim ancak normal (sert - orta sert) misinada bile makaradan kaçırma yapıyor. (sıkılıkla vb. alakası yok) ip misinada kuş gözü yapıyor. makina olarak idare eder(-ki gayet güzel idare eder) bişey diyorsan daiwa crossfire 'ı da göz önünde bulundurmanı söylerim. veya okuma travertine 30 luğu da düşünebilirsin.

4. selahattin123

selahattin123 Selahattin Babaoğlu

okuma alumina 10-40 a katılıyorum fakat makinalarda okumayı pek öneremicem bulundugum bölgede kıyıdan levrek avı da yapıyoruz trio 30 makinanın gövdesinin dagıldıgını gördüm bizzat bence avcı kullandıgı makineden güven alıcak gücünü hisetmeli makine olarak ben sedona 2500 kullanıyorum harikulade bir makine gerçekten çok güçlü aldıgım zaman ilk avında güçünü hissettim ben makina olarakta sedona 2500 ü öneririm (40 kafalısıda var ama biraz agır gelebilir kamış makina dengesini bozar buda) fiyatına göre verdiği performans hakikaten güzel son olarak kamısta biraz daha cıkabilirseniz okuma Vsystem 10-40gr ı önerebilirim ben vsytem ve sedona kullanıyorum ve gerçekten memnunum

http://www.balikdunyasi.com/asp/product/18759/OKUMA-ALUMINA-SPIN-KAMIS-240cm-10-40GR
    http://www.balikdunyasi.com/asp/product/21822/SHIMANO-SEDONA-2500-FD-4-1-BB-6-2-1-TUR-SPIN-MAKINE
    http://www.avmarketi.com/asp/product/13515/OKUMA-V-SYSTEM-SPIN-KAMIS-240cm-10-40GR

5. acemi_balıkcı

acemi_balıkcı

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    daha yenıyım :)
    Dediğiniz okuma trio 30 ve 40 modelleri ise bende çok iyi şeyler duymadım yalnız bu trio 40s modelidir. At çeklerde genellikle tavsiye edilen ve okumanın en yüksek devirli makinesi diye duydum mağlum at çekte de yüksek devir şart. Ürünü kullandıktan sonra kalitesine veya kalitesizliğine bakıcaz artık yalnız yanıltmaması temennim tabiki :)

6. speed0972

speed0972 Kadir

REMIXON DOUBLE BLACK KAMIŞ 2,40 veya 2.70 MT Parçalı
    Ryobi ECUSIMA 4000Vi Makine
    28 lik Asso DISCOVERY 150 MT sarıyor...

Link vermek istemedim.Muhtelif sitelerden araştırabilirsin...Yukarıdaki kombinasyonu kullanıyorum...Spinde harika ve kıyıdanda yeri geldikçe kullanıyorum...Kamış 1 Adet olmak şartıyla Tümü yaklaşık 160 Tl civarında...

Rastgele....