Dostlarım geçen hafta almış olduğum SEAHORSE marka 3mt. Zodiak tipi botumla Cumartesi gecesi Fıstıklıya gittim ailecek.Gece alümünyum tabanı takması zor olduğu için kıyıdan mırmıra takıldım.Benim yerime eşim orta boy bir mırmır bir kaç tane de gelincik aldı.İşin en güzeli ise eşimin mırmırı çekerken yüzünün ifadesini ve heyecanını görmeli idiniz.Artık ona da balığı aşıladım rahatım artık. Bota gelince gerçekten beklentilerimi karşıladı.Omurgasından dolayı suda giderken çok rahat ve dalgalarda hareketi güvenli.Motorum 2 HP seagull.Biraz durumu toparlayınca 6 HP gibi bir motor düşünüyorum.Bottaki oturma tahtaları şişirildikten sonra takılamadığından sandalye ile idare ettim. İlk tecrübe olsun o kadar değil mi? Bir kaç gün aranızda yokum.Allaha emanet olun.
Barış hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasın kullanmak nasip etsin livarında hep dolu olsun inşallah.
barış çok yeni botun çok güzelmiş hayırlı uğurlu olsun kardeş artık istanbula gelirken botla sırtı çeke çeke gelirsin
Barış Hayırlı ugurlu olsun kardeşim. Ama 2HP bana biraz düşük geldi Sen genede dikkatli ol. Allaha Emanet Ol. .
Barış hayırlı olsun kardeşim.. Allah kazasız belasız ,mutlu ve bereketli gunlerde kullanmak nasip etsin.. Bot ve motor, varsa aksesuarların fiyatı hakkında bilgi verirsen ,bot almayı dusunen arkadaslar için iyi olacaktır..
halil hayırlı olsun..bota merakına hayranım.bende bu aralar takmış durumdayım.sen baya araştırdın galiba bu bot işini.ben bir tane fiber taban almayı düşünüyorum.seninde fikrini alabilirmiyim.marka joker yada zodiac düşünüyorum ama zodiac çok pahalı...sen ne dersin
Cümlenize teşekkür ederim.Bot 1.000YTL civarı.Motor arkadaşın ama ben kullanıyorum.Bu nedenle 2 HP ye mecburum.Kullanım şartlarında 9,9' a kadar müsade ediliyor.Alihan fiber taban taşıma açısından sorun oluyor.Ben arabamın arka koltuğunu öne doğru yatırıyorum.Bagajımda geniş olunca tüm bot,taban artı diğer malzemelerimi taşıyor.Ama fiber de bunu yapamazdım.Nerede deniz ben orada botumu 20 Dk da kuruyorum.Tatile götürüyorum.Yani hareket kabiliyetinden dolayı botu tercih ediyorum.Fiber taban alacak olsam 2.el temiz 3,5-4,5 mt lik fiber botlar var.
yorum çin tşk...her sorduğumda yeni bir şey öğreniyorum..katlanır tabanlıyıda listeme ekleyim ben en iyi si..alimünyum tabanda kullanışlı bir şeye benziyor galiba.botun burun kısmıda balık sırtı şeklinde güzel bir şey olduğu kesin.güle güle kullan
Barış güle güle kullan Kardeşim.Motor gücü dışında(ki mecburiyetini yazmışsın) gayet güzelmiş.Aman diyeyim 9,9 hp.lik bir motor takayım deme uçarsın (alabora olabilirsin) yanlız olursan Allah kazasız belasız ve bereketli avlar nasip etsin size...
nedim abi ciddi alabora olurmu.bir bot almaya karar verdim her dakika yeni bir sürprizle karşılaşıyorum bende 3.50-3.80 arası bot ve 9.9 motora karar vermiştim..motoru 5 hp ye düşüreyim bari.amma kafam karıştı yahu