İstavrit bu kadar bol olunca çeşit çeşit iğne, misina, sim ve organzelerle farklı kombinasyonlar uygulayıp test ederek mükemmel çapariye ulaşmak gibi bir istek doğdu içimde. İlk olarak fotoğraftaki malzemelerle başladım ve özellikle yeşil organzeli WMC 10 numara nikel iğneli takım gayet güzel iş yaptı. Mor organzeli mustad 254 altın sarısı iğneli takım iş yapmadı. Haftaya kullandığım yeşil tonunun daha koyu rengi (türbe yeşili) ile denemeler yapacağım. WMC 9224NI 10 numara MUSTAD 254 Altın sarısı 11 Numara MUSTAD 1522 12 numara Titanyum kaplama keskin makas MUSTAD Ayaka allround 0,14 hafızasız misina GAMAKATSU 0,08 FC köstek misinası. Oje
yeşil çapari dışında.. morlaşan beyaz , turuncu , kırmızı kullanmaktayım simlerde daha parlaksı olmalı diye düşünüyorum
köstekleri boyarken oje yerine kırmızı çıkmaz gazlı kalem kullanın,oje bağlarken pek performans vermiyor hemde köstek üzerinde kuruduğundan çok çabuk dökülüp neredeyse hiç kırmızılık bırakmıyor...kapalı havalarda derin sularda genellikle,siyah yerine beyaz iğne kullanmanız doğal balık rengine yakın olduğundan avantaj sağlar,yine çok derin sularda ve kapalı havalarda mor renk kullanmanız avantajdır...sarı iğnenin spekturumdaki yeri kırmızı rengine yakınlaştığından,dibe doğru indikçe düzgün görüntü vermeyeceğinden nispeten sığ sularda kullanılması gerekir...sarı iğne yerine mavi kaplamalı iğneler kullanmanızda bu iğneye göre avantajdır..rastgele
http://img26.imageshack.us/my.php?image=sdc11220.jpg Bu organze kurdalelerde Kesinlikle Bulanması lazım abi Birde Gökkuşağı sim abi ...
Dün gece Döndüm abi Az daha dursaydım Ordakiler kovucaktı saten İnşallah abi Resimler geldikten sonra konuda acıcam ..
Sana külfet olmayacaksa ne zaman, nereye gideceğini bana bildirirsen ve vakitlerimiz uyarsa beraber olta atarız. Hem de muhabbet ederiz.