Yeni Cedros Pro Jig kamışları...

Konu, 'Kamışlar' kısmında OMMG tarafından paylaşıldı.

1. OMMG

OMMG OKAN

Arkadaşlar,Okuma nın yeni Cedros Pro Jig kamışları geldi.Dört çeşit olarak aşağıdaki gibi...
    Cedros Pro Jig 15-20 lbs 20-90 gr atarlı
    Cedros Pro Jig 20-30 lbs 30-120 gr atarlı
    Cedros Pro Jig 40-60 lbs 50-150 gr atarlı
    Cedros Pro Jig 60-80 lbs 90-200 gr atarlı
    Hepsini inceledim hatta 50-150 gr atarlısını aldım.Yanlız bu ürünü internetten alacaklara tavsiyem atar değerlerine bakıp küçümsemesinler,bu kamışlar tek parça olanlara benzemiyorlar ve biraz sertler ve uygun atar seçilmez ise aksiyonda problem yaşanabilir,yani bir örnekle anlatayım,bu kamışların 20-90 atarlı yazanı ile Lineaffee Master Jig 11kg 200-400 gr atarlı olanı aynı kalınlıkta.Bu arada güzel bir gelişme mücadele kemerine uygun sap yapmışlar...

Son düzenleme: 18 Mart 2011
  2. izmir3535

izmir3535 ibrahim

okan abi hangi mağazada inceledin fiyatları belli mi?

3. OMMG

OMMG OKAN

Alamatra da inceledim,yeni gelmişti kutuların açılmasına bile yardım ettim,sıcak sıcak yani :D :D

4. izmir3535

izmir3535 ibrahim

alacağımız zaman haber etsek yardımcı olurmusun okan abi:D

5. OMMG

OMMG OKAN

Benim yardımcı olacağım birşey olursa seve seve yardım ederim...

6. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

yeni cedrsoları avmarketden bende gördüm güzel haberler verdin özellikle mücadele kemerine uyumlu sap güzel olmuş.fakat hlen bir atar değerinde karar kılamadım50-150gr yi bende düşünüyorum.

Sizce 50-75m max 120m için uygun olurmu?

7. OMMG

OMMG OKAN

Bu kamışların emsal atarlı diğer kamışlara göre sert olduğu düşünülürse avlağın sürekli 100 mt üzeri derinlik ise 90-200gr ın daha ugun olacağını düşünüyorum,ama 100 mt derinliklere kadar 50-150 gr atarlı daha uygun olacaktır...

8. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

peki 50-150gr cedros kamışta 120 gr jigde nasıl aksiyon verir ? yani atar aralığına aksiyonuna sadıkmı? Denemden kullanmdan benim aklıma yatanı100gr mı geçme diyo ama sert bir jig kamışı olduğunu belirtmişsiniz sanırım 120gr da iyi sonuç alınır siz nedersiniz?

9. OMMG

OMMG OKAN

Bu 50-150 gr atarlı kamışla 120 gr ın iyi sonuç vereceğini düşünüyorum,henüz deneme fırsatım olmadı ama görünüş itibarı ile daha hafif sahtelerde aksiyon veremiyecekmiş gibi duruyor.Bu seriyi çok sert üretmişler,jigging kamışı ile sert bir trolling kamışı karışımı olmuş.O yüzden daha düşük gramda jig kullanacaksan aksiyon verdirme açısından çok kullanışlı olmayabilir...

10. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk