Merhaba Değerli forum üyeleri ; Bayram nedeniyle izine çıkmış bulunmaktayım Ankara'ya ailemin yanına geldim bayram izinimi burada Ailem ile geçireceğim malum kurbana vs yardım etmek gerek.. Gelmişken de gideyim Av marketlerini bi geziyim dedim bi baktım 200'lük oluverdim. sanırım av marketleri de bizi avlıyolar içeri girince hooked Neyse bakalım sahtelerime ne diyeceksiniz , sizce nasıllar hedef balık Levro Paşa
hayırlı olsun güle güle kullan rapala marka adı altındakilerin hepsi güzel riversea zaten belli.. kendolar içersinde sırasıyla beyaz sahte, uzun gagalı olmasa iyiymiş.. peşinden şeffaf renkli kendo..onun peşinden kırmızı kafa kendo.. diğeri için pek ümitli deyilim bu grup içinde en iddialı sahteler rapala markası..
teşekkür ederim abimm Seni bekleyemedim abi içeri girince heyecanlandım ne ilgimi çektiyse aldım, ama antalya ya gelince o dediğin yere de gideriz bi kaç su üstü daha alırız o uzun gagalı olan benimde dikkatimi çekti onu törpüleyelim mi abi ?
imkan varsa değiştir,öbür türlü gagası ile oynama derim..o şekil kullan derin yerlerde..kıyısı derin olmuyan yerlerde,sahte kıyılarken kamışı dik tutarak sarım yap..
abi bi boy küçük olanı vardı onun gagası daha kısaydı ama ben bunu aldım aynen dediğin gibi düşündüm kıyıya yaklaştığında dik tutarım diyerekten
abilerim acaba bu roder aggressive nasıldır aynı ima popkey gibi ama imanın yerinini tutamaz kullanan abilerim varmı acaba ?
az ve öz...sürü ile sahten olacağına bunlar yeter de artar bile.hayırlı uğurlu olsun.şansı bol olsun.