Sahte yemlere bakarken bir gazla çok da gidemediğim tatlı su için yem adıktan 2 gün sonra aklım başıma geldi ve arayıp değişim yaptım. http://www.avfoni.com/zz/urunler,Urun_Detaylari/409-RIVER2SEA_Rover_Suni_Yem.html bu modelin G13 hariç hepsinden aldım şimdi hangisini ne zaman kullanayım ve ne nasıldır iş yapar mı bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim
durgun sakin havalarda levrek için wtd aksiyoyonuyla bence çok iyi iş çıkartır diye düşünüyorum hayırlı olsun hepside güzel sahteler.
sazlık, ot yosun vs bol olduğu yerlerde bunu kullan, WTD aksiyonuyla harika turnalar alabilirsin. En güzeli de vuruşunu net olarak görebiliyorsun, deli heyecan yaptırıyor
Eğer tatlısuda atçek yapacaksan, benim tavsiyem gün ağarırken avlakta ol, öğlen yatağına girmiş ol akşam suyuna pek kaldığımı hatırlamıyorum..
Sorun şu ki okuma oktana 10-40 atarlı kamış ile en fazla 4 kere wtd yapıyorum sonra ellerim yoruluyor. shimanı spinjoy 2-8 atar 165 cm ile daha uzun süre yapabiliyorum şimdi hangisi ile yapsam daha iyi
10-40 ile daha iyi oluyor deniyor ondan soruyorum acaba verdigim aksiyon ( verdigim aksiyon normalmi bu kadarmi olmali ) yeterlimidir (2-8) ile ondan merak ediyorum. Eğer Balik yakalıya oluyor olsam kıyaslayacak bir durum olacak. Şimdi yaptıgım seyin doğruluğundan emin olmayarak yapıyorum anlayacağınız