arkadaşlar herkese selam dün gece saat 12 de yeni focada ilk olarak gercerli kumsalina gittik 2 arkadaşla beraber; yengeç, sülünes , kalamar,boru kurdu kullandık ilk 15 dk sonra süper bi vuruş oldu kamiştaki zil calınca anladım çünkü 4 olta attım onlara bakıyordum sonra cekerken kaçti belirsiz malukat... sonra bı küçük isparoz... sonra tık bile yok orada 2/3 saat falan takıldık ögle sonra çakmaklı limanına sahiline ve orada kesik dağların orayı komple taradık ama eşşek ot balıklarından bişey cikmadi.. yani anlayacağiniz yeni focada karadan bi numara yok bilğinize arkadaşla..biliyozda konuşuyoruz neyse bu buruklugu paylaşiyım dedim değerli kardeşlerimle içime atacağima...
takmakafana be kardeş, olur böyle şeyler. belkide bayramlaşmaya gitmişlerdir, balık bu ne yapacağı bellimi olur.
vallahi kardeş seni bilmem ben ankaradayım kardeşim izmirde çakmaklıdan çıkan balıkları öve öve bitiremiyor daha 2 hafta önce 4 kg lik çupra çekti öncesinde kilo kilo aldı
yeni foça Selam teknele avlan maya başlamadan önce sürekli bende yeni Foça limanına giderdim. Teknelerin üstüne yada dalgakıran ucuna kurşunsuz flato sardalya ve tek zoka mamunlaçok iyi sargoz levrek ve kefaller aldım.Denemeni tavsiye ederim.kısmet belki orda dır. RASGELE.