İzmirdeki arkadaşlarıma ve abilerime sesleniyorum yeni foçaya gidicez balık tutmaya fakat yabancısıyım otarafın nerden balık tutabilirim bilgisi olan varsa özelden yada burdan yol gösterebilirlermi bana
Bu hafta sonu bizde oraya gidecez ama bizde bilmiyoruz yer yurt, liman falan varmış oralardan sallarız oltaları ne gelirse artık reeling
foça taraflarının her yerinde cok iyi cupralar var arkadaslar siz sadece güzel ve rahat ediceginiz bi yer seçin yeterli
Arkadaşlar hepiniz buyrun gelin Arnavutun orda buluşalım sabah Arkadaşlar şu aralar durum kesat liman tarafından dip sallıyorum adam gibi bişey çıkmıyo ısparozdan bıktım mendirekten sallıyorum hanos geliyor çupra takımına kısacası ben çıldırmaya başladım buyrun beraber delirelim
Fatih,bu hafta sonu poyraz gösteriyo pek keyifli geçmeyecek anlaşılan buranın rüzgarı zaten meşhur pek zevkli av yapamazsın sanmıyorum ama yinede gelirseniz ikinizde yardımcı olmaya çalışırım
Eyvallah dostum geldiğim zaman mesaj atarım sana. Havalar hafta sonu bozacak diyolar ama bakalım shock
dostum ben yarın büyük ihtimal yeni aldığım oltamı denemek için foçaya gidiyorum bilgine reeling reeling