Merhaba arkadaşlar , benim az sayıda sahtelerim arasına yeni kattığım shımano ve hediyesi roder sahtelerin fotoları aşağıdaki gibidir.Ürünlerin kullanımı hk. fikirlerinizi bekliyorum.Elimde bulunmayan mavi-yeşil tonları vardı tamamladım.Artık 1 sene sahte almak yok Bu arada kırılan kamışın yerine shımano yaseı 2,4 7-35 sea bass aldım hadi hayırlısı.Elimde çöplük yapmak istemiyorum ama eksik bunlardı diye kandırık kendimizi SHIMANO OCEA(SUYUN HEMEN ALTINDAN GELEN) 29 GR SHIMANO TRİDENT((SUYUN HEMEN ALTINDAN GELEN)) 20GR SHIMANO SİLENT ASSASIAN 99 F (MALUM DALAR) 14 GR RODER ?
Hayırlı olsun güzel görünüyorlar. Suyun hemen altından geliyor dediğiniz türler wtd aksiyonuylamı kullanılıyor acaba? Levrekleri bol olsun.
Bunlar (ocea ve trident) batan,çekildikçe yüzeye yaklaşan sahtelerdir,su üstü wtd için değildir. Pencil veya ges denediyseniz aynı sistemle çalışır.Boylarına göre ağır olduklarından uzağa atılırlar. Hayırlı olsun gayet iş yapacak sahteler.Atarken dikkat edip kopartmamaya dikkat ediniz.
Shimanoların 3 çeşidini kullanıyorum ve içlerinde balığa en çok yaklaşan Exsence MD modeli oldu (ne hikmetse yüzüşünü hiç beğenmemiştim, demek balık beğenmiş) 99F olanını bende sipariş geçeceğim buaralar. Diğer modeller hakkında yapabileceğim bir yorum yok ama exsence modelleri gerçekten levrek için üretilmiş
Hayırlı olsun Mehmet önce bonustan başlıyalım roder sahte ile en büyük lüferimi tutmuştum 50cm civarı. Aşırı dalgalı havalarda kullanıyorum daları fazla olduğu için çünkü diğer sahteler iyice yüzeyden geliyo ozamanlarda ve başarılıda oldu. Batan tipleri aksiyonla kullanmak gerekecek renkleride oldukça güzel. SHIMANO SİLENT ASSASIAN 99 F gece avların için vazgeçilmezin olacağını düşünüyorum.
:laughing: Yok Tevfik abi, almayı düşünmüyorum artık. Elimdekiler yeter bana. Benim boş vakte ihtiyacım var, farklı sahtelere değil. Teşekkürler Genco. Aklımdaki şüpheleri gidermişsin. Ges kullanmıştım bi aralar ve pek becerememiştim.
Teşekkürler bakalım, artık umarım güzel avlarım olur.Roder için önemli bilgi verdiniz saolun.. Teşekkürler.. Açıkcası ben hepsinden ümitliyim ama yeterki avlakata balık olsun
Teşekkür ederim sizlerede rast gelsin.. 99F için meth edilmişti kendi sitesinde ama ben diğerlerinden de ümitliyim ..saolun..