Kadir abinin yüzüş performanısı hakkında söyledikleri ve eklediği video sayesinde daha çok almak isteğimin uyandığı İma Pugachevs Cobra modelinden dayanamayarak iki adet almış bulunmaktayım ne yazıkki.(Bu iki oldu Kadir abi)...Fotğraflayamadım ancak linkten 0,11 ve 0,17 renk kodu olanlar.En favori renkler bunlar bence .Aldıktan sonra danışıyorum ama herhalukarda bu renkleri kafama takmıştım,stoğa girdiğinde alacaktım,girer girmez aldım, umarım çok iş yapacaklar. http://www.avdeposu.com.tr/?urun-11670-IMA-PUGACHEVS-COBRA-JAPON-MAKET-BALIK-9-CM.html
Hayırlı olsun inşallah... Güzel balıklar alıp gelirler umarım. Şimdi eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdün işte Bende düşünüyordum alayım bi tane diye. Du bakalım ne kadar dayanacam almadan Ahh Kadir abi ahhhh...
hayırlı olsun güle güle kullan seçimin gayet güzel ben 2ciyi yedeklemiştim geçen haftalarda sadece sen deyil şuan bir çok kişi bu sahtenin peşinde 16kodlu olanın çakmasını gördüm onu da getirteceğim,fiyatı 6 dolar ima skımmeride tavsiye ederim,yüzüşü atımı çok güzel... bir seferinde levreği gördüm ama bana uzak idi,karşıya geçiyim ordan atıyım dedim,çokda yorulmuştum,aklıma skımmer geldi,taktım bir yüklendim kamışa, levreğin 3mt civarı arkasına düşürmüştüm sahteyi
Abi bende takip ediyorum lakin 12,8 cm'lik L.C. Sammy almıştım. Tam bir kalas, yanına 3 kg aşağısı levrek yaklaşabilirse ne olayım Döver valla, heybetiyle ürkütür ufakları. (çok kıvrak aslında ama ) Bende 16 kodlu olanı düşünüyordum tamda. 16 kodlunun çakması hangi sitede abi.
Teşekkürler Kadir abi sayende...Skimmer larda çok güzel...Sayende Skimmer sahibide olucaz ...Takipteyim....
hayırlı olsun.bol trofelerde kullanırsın inşallah.ben de geçenlerde skşmmer aldım.ilk günümde aldı levreği.biraz ufaktı saldım suya...
şansları bol olsun, bu cobralar levrekleri dinden "İma"dan çıkaracak gibi Ben de isterem. Yok mu elinde fazla pugachev cobrası ya da popkey si olup da skimmer la değiştirmek isteyen(aynı renkten 2 adet var.)
.......... bir teklifde bulundumda... su üstü sahteyi biraz zor takdırırsın gibime geliyor ebay dan lucky craft serilere bak istersen kargo dahil 10tl daha aşağı ima dan