sevgili dostlar yaptığım malzemeci gezisinin sonucu 1 adet penn battle 6000 1 adet deepblue jigging kamış 180 tek parça cannel ip misina 0,60 0,85 leader. ve değişik jigg ler. değerlendirmenizi rica ediyorum. gerçi aldıktan sonra soruyorum ama almadan edemedim
Hayırlı olsun Atıl abi. Değerlendirmeyi ustalara bırakıyorum (Benim bilgim yok) Ne kadara mal oldu abi? Ayrıntılı olarak yazarsan Jig takım düşünenlere örnek olabilir. Umarım güzel balıklar yakalarsın, rastgelsin...
Atıl Bey Google'a "penn battle incelemesi" yazarsanız makinanın ayrıntılı bir türkçe incelemesi yapılmış. eminim ki BP ile yeni tanışmış iseniz işinize yarayacaktır.
max drag gücü 9kg makinanın, ama marka penn olunca çeker herhalde http://www.pennfishingstore.com/penn-btl6000-battle-spinning-reels.html hayırlı olsun, canavarlar rastgelsin
kusura bakmayın anlamsız bir cümle olmuş. çeşitli jigler mavi mor 150 gr 100 gr 3 adet jigg çok kalitelideğil sanırım av market promosyon olark verdi. sizin araştırmacı ruhunuzdan kaçmamış vedat abi değişik bir şeymi var acaba diye kulak kabartmışsınız