Yeni Kamış ve makine

Konu, 'Kamışlar' kısmında jimmyvega tarafından paylaşıldı.

1. jimmyvega

jimmyvega Erkan Küçük

Son düzenleme: 23 Aralık 2009
  2. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

İlk linki açabildim,makina için pişman olmazsın benim kullandığım model,kamışı kullanmadım ama Lineaffe 'nin kamışları hakkında iyi şeyler duyuyorum.

Dikkatimi çeken birşey oldu,setin içinde ki misinaya 0.40 mm 1 kg çeker yazmışlar.Sanırım 1 kg bobin misina yazacaklardı yanlış oldu,bu sitede bu hep oluyor sanırım bu işlerden pek anlamayan arkadaşlar düzenliyor siteyi :)

3. jimmyvega

jimmyvega Erkan Küçük

Aynı Zamanda Tatlı Su avcılığına da uygun olsun istiyorum alacağım ratın...Yardımlarınızı Bekliyorum.

4. jimmyvega

jimmyvega Erkan Küçük

Teşekkürler, Senin önerebileceğin herhangi bir kamış ve makine varmı. Tabi dediğim gibi bütçeme uygun olarak :)

5. jimmyvega

jimmyvega Erkan Küçük

OKUMA AVENGER AV-50 LİNEAEFFE COBRA 300 cm SET
    Okuma avenger 45 makine 7 bilyalı, önden kalamalı, 4,5,1 devirli, 375 gr ağırlıgında , 35 mm misinadan 160 metre alabilen bir makinedir. 300 cm uzunluğunda , 6 parçadan oluşan 80-150 gram atarlı ,kapalı boyu 90 cm olan ,280 gram ağırlığında carbon kamış. Yüksek kalite karbon malzeme ,ince gövde ve elde kaymayan deri sap. Misinası taşıma çantası ve hazır bedenlerı sete dahildir.
    Alttaki linkteki de bu oluyor. sence iyi midir?

6. ferhat_78

ferhat_78 ferhat özgür

Favori Kamış:
    shımano tribal
    Favori Makine:
    shımano
    Bende okumanın bağzı ürünlerini kullanıyorum gayet memnunum.Okumayı almayı düşünüyorsan eğer tavsiye ederim.

7. jimmyvega

jimmyvega Erkan Küçük

Teşekkür ederim. Okuma, Linaeffe veya shimano almayı düşünüyorum. Hem bütçe açısından hemde ihtiyacım çerçevesinde en uygun olanını almayı düşünüyorum.