uzun süredir aklımda olan ve sipariş verdiğim bir ürün.Bugün akşam üstü elime geçti ve sizinle paylaşmak istedim.. ama gece gece yanlış başlığa konu açtım daıko raven 7- 35 gr..2.98 mt ..2 parça ve 180 gr 60 yılı aşkın kamış üreten bir firmanın 60 yıl prestij serisi olan bir ürün ..Tam bir japon stili,kalın gövde bitimi ve ince uç sayesinde J aksiyon .mantar sap.fuji makina yatağı ve titanyum K tipi çerceveli halkalar .. geliştirilmiş ultra hafif karbon gövde ve hızlı aksiyon, orta güçte bir spin kamışı. safkan bir japon .
Hayırlı olsun bol trofeli avlarınız olur inşallah. Ben marka ve modeli ilk defa duydum özelliklerinden bahsedermisiniz
Bol trofelere imza atarsınız umarım Raveninizle Farklı bir modelini daha önce görmüş ve çok beğenmiştim, Raven modeli de gayet hoş ve Daiko güvencesinde. Hiç bir şekilde pişmanlık yaratmayacak bir kamış. Merak ettiğim bir konu, kamışı Japonya'dan getirttiyseniz hangi kargo ile geldi? EMS mi? Fedex veya UPS mi? EMS bildiğim kadarı ile 1,5m ve üzeri paket uzunluğu göndermiyor ve Fedex ve UPS'e kalıyoruz, bu da çok masraflı oluyor.
teşekkür ederim.. köklü bir japon kamış üreticisi..konuda biraz bahsettim ama detaylı soru sormak isterseniz memnuniyetle görüşlerimi paylaşırım..
yurtdışı alışveriş kamışı hangi siteden ne kadara aldınız gümrük ne oldu rica etsem lütfen bende getirtmek istiyorum plattan ama 115 dolarlık bi şey gümrük ne olur geçermi acaba teşekkürler şimdiden