Yeni kamışım için Yorumlarınız

Konu, 'Kamışlar' kısmında elfi tarafından paylaşıldı.

1. elfi

elfi aydın

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE AX SURF 4,20 LİNEAFFE OYSTER CAST 3.90
    Favori Makine:
    OKUMA RAW II 65 OKUMA ZEON65
    En İyi Avı:
    Yemlide tek hırsız takımda 1 lüfer 1 çinekop
    Merhaba Arkadaslar
    Ben aranıza yeni katıldım ve ilk olarak sizlerden yeni almış olduğum kamışım için yorum yapmanızı rica ediyorum çünkü bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var

SHIMANO VENGEANCE AX SURF 4,20m 170g XT30 ve GEOFIBRE malzemeden üretilmiş, Vibra Spot makina yatağı siyah üzerine kırmızı desen
    Boy: 420cm
    Ağırlık : 547g
    Kapalı boy : 153cm
    Parça sayısı : 6
    Halka sayısı : 6
    Aksiyon : 170gr

2. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Boğazda kullanacaksınız sanırım gayet iyi bir kamışa benziyor. Güzel avlarda kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun.

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Bunlarin kapali boyu epey uzun nakil problemi olmadikca pek de önemli degil. Rapalaya 180gr kursun vurmam derseniz atari da yeter genel olarak. Iyi günlerde kullanin

4. Yenerbey31

Yenerbey31 Levent AKSOY

Favori Kamış:
    Seytan oltasi
    Guzel kamis tabiiki shimano kalitesi ayri.Gule gule kullan

5. 29519

29519

Boğaz için atarı düşük kalmış. Hiç 170 - 200 gr atmam demeyin, atmak istiyor insan. O nun dışında canavar gibidir.

6. asi05

asi05 asi

En İyi Avı:
    3 kg alabalık
    ya sayın arkadaşlarım bu iş o kadar pahalımı ya.
    tamam anladık bizdeki balık aşkı bi hastalık ama bu kadar büyük paralar vermek çok abartı diye düşünüyorum.tabi alan arkadaşlarada saygım var kimse yanlış anlamasın.bi söz vardır ne demişler ''balıkçı atar nasip yakalar'' diye.

7. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    :) Bir kaç konuya baktım sürekli bir bunalım bir buhran:) Niye böyle? Yazık günah parmaklarınıza bukadar yazmışsınızda araya bir güle güle kullanın ekleseydiniz:) balık kasnakla da tutuluyor eminimki bunu düşünerek yazmışsınızdır. Yoksa niye bukadar negatif olsunki bir insan:) kasnakların ömürleri uzun olmuyor. Eğer düzenini koruyup gözünüz gibi bakarsanız emin olun kasnaklara vermiş oldugunuz paradan daha ucuza gelir:)

8. popeye1907

popeye1907 Gökhan

Favori Kamış:
    shimano Super Aero Technium 425, Lineaeffe Prestige 7000 450-200, Okuma Salina 3 parça Surf
    Favori Makine:
    Shimano Bull's Eye 9050 XT, Shimano Saros 4000 F
    En İyi Avı:
    2 kg. vatoz ve 420 gr zargana
    Sizi en kısa zamanda İstanbul Üsküdar a beklerim. Gelinde pahalı malzeme nasıl olurmuş görün derim...

Güle güle kullanın yeni kamışınızı. Çapari ve yemli avcılık için iyi bir seçim olmuş ama boğazda at çek için iraz hafif kalır, fazla yormayın