Merhaba Arkadaslar Ben aranıza yeni katıldım ve ilk olarak sizlerden yeni almış olduğum kamışım için yorum yapmanızı rica ediyorum çünkü bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var SHIMANO VENGEANCE AX SURF 4,20m 170g XT30 ve GEOFIBRE malzemeden üretilmiş, Vibra Spot makina yatağı siyah üzerine kırmızı desen Boy: 420cm Ağırlık : 547g Kapalı boy : 153cm Parça sayısı : 6 Halka sayısı : 6 Aksiyon : 170gr
Boğazda kullanacaksınız sanırım gayet iyi bir kamışa benziyor. Güzel avlarda kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun.
Bunlarin kapali boyu epey uzun nakil problemi olmadikca pek de önemli degil. Rapalaya 180gr kursun vurmam derseniz atari da yeter genel olarak. Iyi günlerde kullanin
Boğaz için atarı düşük kalmış. Hiç 170 - 200 gr atmam demeyin, atmak istiyor insan. O nun dışında canavar gibidir.
ya sayın arkadaşlarım bu iş o kadar pahalımı ya. tamam anladık bizdeki balık aşkı bi hastalık ama bu kadar büyük paralar vermek çok abartı diye düşünüyorum.tabi alan arkadaşlarada saygım var kimse yanlış anlamasın.bi söz vardır ne demişler ''balıkçı atar nasip yakalar'' diye.
Bir kaç konuya baktım sürekli bir bunalım bir buhran Niye böyle? Yazık günah parmaklarınıza bukadar yazmışsınızda araya bir güle güle kullanın ekleseydiniz balık kasnakla da tutuluyor eminimki bunu düşünerek yazmışsınızdır. Yoksa niye bukadar negatif olsunki bir insan kasnakların ömürleri uzun olmuyor. Eğer düzenini koruyup gözünüz gibi bakarsanız emin olun kasnaklara vermiş oldugunuz paradan daha ucuza gelir
Sizi en kısa zamanda İstanbul Üsküdar a beklerim. Gelinde pahalı malzeme nasıl olurmuş görün derim... Güle güle kullanın yeni kamışınızı. Çapari ve yemli avcılık için iyi bir seçim olmuş ama boğazda at çek için iraz hafif kalır, fazla yormayın