23 ekim akşamı arkadaşımla beraber boğaza aldığım yeni kamışı denemek ve güzel bir akşam geçirmek için gittik fakat hazır takımdanmıdır yoksa tecrübesizliktenmidir pek verim alamadım. bir takımda balığı çekerken koptu 6 parça alabildim ama inanıyorumki devamı gelecektir telefonumun kamerası pek iyi değil kusura bakmayın
Kamış ta balıklar da süper. Söylediğiniz gibi biraz da tecrübesizseniz; tecrübeli olunca ne tutarsınız bilemem artık İyi avlar..
mis gibi altı balık, daha ne olsun Ali... alivio'yu yemlide kullanırken, boşluğu çok iyi alırsan vuruşları daha erken ve net alırsın, benden sana tavsiye, boşluğu aldım diyerek kamışı bırakma, tekrar kontrol et 15 saniye sonra... mutlaka az daha boşluk yapacaktır, onu da alırsan tam olur... rastgele...
Tebrikler yeni kamışla çok güzel bir başlangıç.Kamışınızı bol balıklı günlerde kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun.
benim 3 makinadan biridir bu epix pro.ve inanılmaz performansi var,benimle özdeşlesti desem yeridir,kamışa gelince benim asla şaşmayacagım tek marka varsa oda extreme camıstır.balıklar güzel
tebrikler hocam güzel av olmuş yeni kamışında ayrıca hayırlı olsun dah güzel avlarda eskitmen dileğiyle