yeni kasıklarım

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında GOKHAN AKSOY tarafından paylaşıldı.

1. GOKHAN AKSOY

GOKHAN AKSOY GOKHAN

Favori Kamış:
    SAVEGEAR 240 CM 20 GR ATARLI___SHIMANO NEXAVE CX SPINNING 2,40 -M- 10-30 GR
    Favori Makine:
    SHIMANO TWINPOWER___SHIMANO BIOMASTER
    En İyi Avı:
    11KG TURNA

Uploaded with ImageShack.us
    merhaba degerlı abıler ve kardesler cabelas tan verdıgım sparıs cok sukur geldı yorumlarınızı beklıyorum turna avı ıcın

2. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Pul desenli hoşuma gitti :)

3. GOKHAN AKSOY

GOKHAN AKSOY GOKHAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11KG TURNA
    Muvaffak abi benimde cok hosuma gıttı ondan 2 veya 3 adet sparıs vermedıgıme pısman oldum

4. mhakanbasar

mhakanbasar Mustafa Hakan BAŞAR

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE SPIN 2,10
    Favori Makine:
    Spro Red Arc Tuff Bady
    En İyi Avı:
    turna 102 cm 8,5 kg
    ilk iki tanesi Dardevle nin kaşıkları yıllar önce Cabelastan 3-4 tane çeşitli renklerden almıştım bir sezon çok şans tanımama rağmen hiç turna taktıramadım.Renkler mükemmel Amerika'daki yorumlar süper lakin bizim turnalara ben sevdiremedim.O dönem aldığum Lucky Strike ve Williams Wabler kaşıkları turnalar daha çok sevdiler her iki modelden hala çantamda 3-4 rengi mevcut..
    Diğer spinner kaşıkları ilk defa görüyorum renkleri güzel ağırlıkları uygun, dönüşleri güzel olursa balık alırlar diye düşünüyorum.

5. burakhalil

burakhalil burak halil

Favori Kamış:
    Shimano Nexave BX Tele Surf 4,20 mt SHAKESPEARE: Ugly Stik Travel Spin 1,98
    Favori Makine:
    shımano sonora 4000FA Shakespeare 2450 shımano saragosa 14000f D.A.M QUICK 1000FD
    En İyi Avı:
    75 cm turna 6kg sazan
    bol trofeli olur umarım

6. GOKHAN AKSOY

GOKHAN AKSOY GOKHAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11KG TURNA
    tesekkurler hakan abi senin dusuncen benim icin cok onemli

7. GOKHAN AKSOY

GOKHAN AKSOY GOKHAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11KG TURNA
    tesekkurler halil kardes insallah bol turofeli olur

8. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Daradevil ler güzel , kullanmıştım çok güzel yüzüyorlar...Rasgele...

9. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Parlak olanı tek geçerim bizim zamanımızda bundan tam olarak 27 sene önce diyeyim evden kaçak okuldan kaçak gizlice otobüse binip Küçükçekmece Firuzköyden inerdik göle turna tutmaya.O yıllarda bakkaldan yarım ekmek arası salam azık alıp ve aynı bakkalda satılan mantara sarılmış 0.50 kalınlık neidiği belirsiz odun gibi bir misina ve klasik parlak kaşık satın alırdık inerdik esmer vatandaş Esat abinin göl kıyısındaki ailesiyle beraber yaşadığı barakanın önünden çevire çevire başlardık kaşığı at çek yapmaya balık bol,birkeresinde tartmıştık 12 kilo bir turna yapışmazmı ben bağırıyorum Esat abi uzaktan duymuş koşarak geliyor aldı elime doladığım misinayı benden ve balığı kıyıya çıkardı onunda heyecandan ağızında kalmış olan sönük sigara izmaritini bile atmadan iki dudağının aradından paslı bir çiviyi tahtadan çıkarırcasına bir sesle eeh be gülüm neyaptın sen bea dedi ne kadar zamandır bu canavarın burada balıklara saldırışını izler dururum dedi biliyor bizi evden kaçak balık güzel hemen ayaküstü zarfı atıverdi
    -ni yapacan bea şimdi bu baliği dedi
    -aga eve götürcem dedim
    -eminmisin bea dedi ''biliyor ya evden kaçağız''
    -evet dedim
    -iyi bea sen bileisin dedi aldım balığı çıktım yola otobüsçü almaz balıktan su damlıyor kokacak dedi hadi bulduk naylon sarıp sarmaladık neyse

Yolda sardımı beni bir telaş babamlar annemler istemezdi gidelim oralara aman suya düşersiniz amanda biri boğulmuş

-Düşün taşın Şehremini otobüs durağında indikten sonra balıkçı tezgahının önünden iki elimle boğazından tuttuğum ve zar zor taşıdığım turnayı balıkçı farketti
    -Yeğen ne iş satınmı aldın
    -Yok dayı yakaladım ''Adam bıyıkaltı şöyle bir gülümsedi ve hade be dedi''
    -Oldu yeğen de sen kaç paraya aldın
    -Ben acı acı yutkunuyorum ne diyeceğimi bilmiyorum tuttum desem inanmıyor zaten etrafa da bakıyorum biri görür de dermi anamlara diye :)
    -Dayı al madem balığı dedim
    -Alırım yeğen :)
    -3,5 lira veririm dedi
    -Çabucak al abi dedim hem pişmanlık hem üzüntiyle ardıma baka baka elimdeki tek 2,5 lira ve tek 1 lirayı avucumun içinde sıka sıka elim terleye terleye evimin yoluna tuttum.Çok sonraları babama anlattım durumu tam tersi kızacağını beklerken üh...sana dedi tuttun tuttun adam o paraya satarmı demezmi ogün bugün aklıma geliiir gider hey gidi günler...Gökhan bir kaşıktan ne hikaye çıktı be iyi avlar yaparsın inşallah bakma sen benim parlak dediğime hepsi avcı maşallah sadece turna görsün yeter :)

10. Elvis

Elvis Suat

Ne güzel bir anı...Söz konusu balıkçının onu 20 liradan aşağı sattığını zannetmiyorum:)
    Sadece rapor değil,bu tip balık anılarını okumak bana müthiş bir zevk veriyor.Bu şekilde 1000 sayfalık anı kitabı olsa,tek oturmada okuyacağıma ve cok zevk alacağıma eminim...
    Teşekkurler paylaşımınıza...

11. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Eyvallah Suat beğendiğine sevindim ayrı bir konu başlığı altında dökeriz eteklerimizdeki taşları :) Gökhan kardeşime cevap yazayım derken birdenbire böyle bir anı patlatıverdim işte

12. Kırmızı beyaz şeritli dardevle kaşık, uzun yıllar bazı Avrupa ülkelerinde tek geçilen bir kaşıkmış. Yurdum turnaları ilgi gösteriyor mu diye merak etmekteyim.

13. Onur Şerefhanoğlu

Onur Şerefhanoğlu Onur

Favori Makine:
    shimano ultegra
    En İyi Avı:
    pisi
    http://www.avmarketi.com/asp/product/134467/KAMLOOPER-1-8-oZ Bunlar Türkiyede bulabileceğiniz ve tarafımdan denenmiş,balık almış kaşıklar,şekil olarak aldığınız kaşıklara çok yakınlar.Bence balığın olduğu yerde aldığınız kaşıklar iş yapar fakat benim gösterdiğim kaşıklara bir üstünlüğü olacağını sanmıyorum.

14. Onur Şerefhanoğlu

Onur Şerefhanoğlu Onur

Favori Makine:
    shimano ultegra
    En İyi Avı:
    pisi