merhaba degerli abilerim ve kardeslerim bunlarda benım turnada kullanacagım kasık ve kurtlar malum nısan ayının gelmesıne az kaldı Uploaded with ImageShack.us
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan o kurtlar biraz ufak deyilmi turna için bana ufak geldi koca ağızlı bir turna için
Gökhan hayırlı olsun hepsi iş yapar.. savage gear beyaz kurtları nereden aldın? netten aldıysan siteyi yazarmısın.. ben avmarketinden yeşil kırmızı olandan aldım beyaz daha etkili diye duydum turna için..
hayırlı olsun. güzel avlar çıkarırsınız umarım. sağdan ikinci kaşık güzelmiş. turnada güzel iş çıkaracak gibi...
merhaba hakan abi av deposundan aldım kadır abı kırmızılı olan 10 cm dıgerlerı 8 cm ınsallah bol turna tutarım
Ben geçen sene sadece kuyruk kısmı kırmızı geri kalanı beyaz sasi ile 52 cm'lik turna aldım. Sizin ortadaki pakettekiler öyle galiba.
Cemil bey merhaba güzel malzemeler bende yeni başladım balık tutkusu önemli ama daha nasip olmadı önereceğiniz malzemeler varmı?
Gökhan silikonlardan 29:silver olanı 3/0 jig head ile kullan turna yakalayamazsan ben burdayım gel ne istersen söyle o derece iş yapıyor yani