Yeni katılan üyelerin detaylı tanıtımları

Konu, 'Tanışalım' kısmında lava tarafından paylaşıldı.

1. lava

lava erdem

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kiloluk kalkani72 lüfer 3 kiloluk kırlangıç 80 li yıllar ne bereketliydi
    Merhaba tüm dostlara

Yeni üye olan arkadaşların daha uzun metinler le kendilerini tanıtmalarının cok daha iyi olacağı kanaatindeyim.
    Deniz akarsu veya göl balıkçılığı ,,Tekne veya Kıyı balıkçılığı,,İlçe veya semt,,Tercih ettiği avlak bölgeleri gibi konularda ayrıntı olursa cok daha faydalı bir iletişim sağlarız diye düşünüyorum.
    Buna sitede destek verebilir ki Örneğin 200 karakter altında üyeliğin aktifleşmemesi gibi.
    Nacizane görüşüm.

Hepinize sevgiler

2. Yörük Efe

Yörük Efe

Favori Kamış:
    Şimdilik Olta, Sonra Zıpkın ve Dalış takımı da olacak.
    En İyi Avı:
    Şimdilik Pek Dişe dokunur bir şey yok.
    Tebrikler

Evet Erdem'cim.
    Gerçekden güzel bir konuyu değinmişsin. Tüm yeni giren arkadaşlarımızın kendilerini detaylı bir şekilde kendilerini tanıtmalarını her zaman onlardan istiyoruz.
    Bir de imza ayarlarını tam olarak yapmalarını.

Benim de senden acizane ricam , hitab konusunda pot kırmamak için sen de imza ayarlarını yapabilirmisin ?

Saygılar...

3. lava

lava erdem

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Uyarın için teşekkürler....

4. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Güzel bir konu.Yanlız 200 karakter biraz fazla.İmza ayarlarını tam olarak yaptıktan sonra zaten kalıcı iseler uzun uzun tanıma fırsatımız oluyor.İlk girişte bu gibi şartlar biraz ağır gibime geldi.Dostlarımızdan bir çoğu internette bir konu ararken sitemizi fark ediyor,üye oluyor bir bakıyoruz sonradan müdavimi olmuş.Aynen benim gibi.Bir konu araştırırken sitemizi fark eden arkadaşa üyelik için 200 karakter sınırı koyarsak kimse uğraşmaz.Beni düşüncem standart tanımdan sonraki paylaşım zamanla olmalı.

5. lava

lava erdem

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:

Sevgili bariş kardeşim. Yeni katılacak arkadaşlarımızında benim ,senin gibi meraklı insanlar olduğunu düşündüğümden 2,5 satır sürecek bir tanıtımın sıkıcı olmayacağı kanaatindeyim

Sevgiler

6. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Erdem abi , meraklı insanlar zaten o 2,5 satırlık yazısını yazıyor.Söylediklerin aslında doğru ve olması gereken bir incelik.Sadece kendi fikrimi belirtmek istedim. Gönül ister senin düşüncen uygulansın bizde herkesi daha iyi tanıyalım.

Saygılar

7. lava

lava erdem

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Aslında bizlerede görev düşüyor. Sade bir hoşgeldinizin yanında ,ayrıntı yazmamış arkadaşları uyarırsak sorun bi nebze olsun çözülür kanaatindeyim.