arkadaslar yeni kombinasyon aldım kendıme ve sızlerle paylasmak ıstıorum ) yenı extreme 4.3 kamıs ve okuma bluehawk 765 ) ama talıhsızlık geldı basıma ve ılk atısımda makıne kırıldı ve avı sonlandırmak zorunda kaldım... ertesı gun gıttım cengız balıkcılıga hemen degıstırdıler ve yenısını verdıler ....
vallahı bende anlam veremedım... kalenderde ilk atısımı yaptım hıc sorun yasamadım... boslugnu aldım kamısı yatrdım ve bekledım... sora balıgın vurdugnu anlayınca cekmeye basladım ve baktımkı zaman zamancok agır cekıo makıne... sora kıyıya kadar geldı ve yanımdakı adamda benım takıma sarmıs mısınasını beraber kıyıya cektık ve oltanın ucunu kaldırdıgımda ondekı altın renklı kalamamı denıo bılmıorum hanı makıneyı acıosun mısınayı atmak ıcın sorada kapatıosun orası tamamen kırılmıs ve dagılmıs ...
Rotor kulagini patlatmis. Klape teli diyoruz o zimbirtiya. Büyük baliklarla mücadele ederken sert kaloma ayarinda kulak patlamasini resimlerde videolarda görmüstüm. Okuma o kadar da vasat bir marka degil, hem de yeni makina. Muhtemelen kargoda vs.. bir sekilde darbe alip çatlamis. Tekrarlanmayacigina eminim.
Hayırlı olsun... Öncelikle hayırlı olması dileklerimle... Harika bir set olmuş. Yıllardır kullandığım ve çok memnun olduğum ve tavsiye ettiğim bir makinedir. Benim emektarın başına gelenler sayesinde yakalanan balıkların başına gelmemiştir. İri balıklar takımı uçurup taşlara mı vurmadı, mendirekten aşağı mı uçmadı. Neler neler geldi başına zavallının ama halen sıkıntısız kullanıyorum ve kendisine çok iyi bakamadığım için de huzurlarınızda kendisinden özür diliyorum Şaka bir yana harika set harika makine, şansı ve avı bol olsun, Rasgele