yeni kombinasyonum :)

Konu, 'Kamışlar' kısmında Seydihan tarafından paylaşıldı.

1. Seydihan

Seydihan seydihan

Favori Kamış:
    lineaeffe extreme siyah 4.30
    Favori Makine:
    okuma bluehawk 765
    arkadaslar yeni kombinasyon aldım kendıme ve sızlerle paylasmak ıstıorum :))
    yenı extreme 4.3 kamıs ve okuma bluehawk 765 :)) ama talıhsızlık geldı basıma ve ılk atısımda makıne kırıldı ve avı sonlandırmak zorunda kaldım... ertesı gun gıttım cengız balıkcılıga hemen degıstırdıler ve yenısını verdıler ....

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Hayirli olsun. Çok ilginç, nasil kirildi? Anlatirmisiniz biraz?

3. Seydihan

Seydihan seydihan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma bluehawk 765
    vallahı bende anlam veremedım... kalenderde ilk atısımı yaptım hıc sorun yasamadım... boslugnu aldım kamısı yatrdım ve bekledım... sora balıgın vurdugnu anlayınca cekmeye basladım ve baktımkı zaman zamancok agır cekıo makıne... sora kıyıya kadar geldı ve yanımdakı adamda benım takıma sarmıs mısınasını beraber kıyıya cektık ve oltanın ucunu kaldırdıgımda ondekı altın renklı kalamamı denıo bılmıorum hanı makıneyı acıosun mısınayı atmak ıcın sorada kapatıosun orası tamamen kırılmıs ve dagılmıs ...

4. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    mekik teli sanirim o bahsettiginiz. nazara gelmissiniz :)

5. Seydihan

Seydihan seydihan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma bluehawk 765
    eet o telin tumu kırıldı makaraya baglı yeri dahıl

6. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Rotor kulagini patlatmis. Klape teli diyoruz o zimbirtiya.
    Büyük baliklarla mücadele ederken sert kaloma ayarinda kulak patlamasini resimlerde videolarda görmüstüm. Okuma o kadar da vasat bir marka degil, hem de yeni makina.
    Muhtemelen kargoda vs.. bir sekilde darbe alip çatlamis. Tekrarlanmayacigina eminim.

7. lemodella

lemodella Ümit TALU

Favori Kamış:
    okuma salina--Okuma v-system 3.00 20-80 gr
    Favori Makine:
    shimano nexave 6000---shimano sienna 4000
    gule gule kullan dostum :))

8. zephyr

zephyr Mert

En İyi Avı:
    Kırlangıç 2.9 Kg
    Hayırlı olsun...

Öncelikle hayırlı olması dileklerimle... Harika bir set olmuş. Yıllardır kullandığım ve çok memnun olduğum ve tavsiye ettiğim bir makinedir. Benim emektarın başına gelenler sayesinde yakalanan balıkların başına gelmemiştir. İri balıklar takımı uçurup taşlara mı vurmadı, mendirekten aşağı mı uçmadı. Neler neler geldi başına zavallının ama halen sıkıntısız kullanıyorum ve kendisine çok iyi bakamadığım için de huzurlarınızda kendisinden özür diliyorum :) :) Şaka bir yana harika set harika makine, şansı ve avı bol olsun, Rasgele :)

9. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Kullanımda biraz sert olsada, fiyatına ve garantisine bakınca iyi makinedir. Güle güle kullanın.

10. Seydihan

Seydihan seydihan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma bluehawk 765
    hepinize tsk ederım... daha keyfını cıkartamadım ama yakın zamanda kullanmayı planlıyorum...