bu köstekleri yeni yaptım bakalım beğenicekmisiniz malzemeler: yeşil organze 12 numara siyah iğne 0.15 mm köstek misinası gümüş gri ve bukelemun sim bukelemun sim im bittiği için resmini atamadım
Emrah eline sağlık benim de sürekli kullandigim bir renk. Yanlız uzun bırakmışsin biraz traşla özellikle uzun bırakmadıysan.
teşekkürler mahsus uzun bırakıyorum nedense iri istavrit için daha cezbedici geliyo gibi o kadar uzun mu ya şuan masanın üstünde ufacık duruyolar foto yanıltmasın sizi ))
Temiz çalışma Emrah, emeğine sağlık. Fotoğraflar uzunluk kısalık konusunda yanıltıcı olabiliyor. Ancak uzun olması kısa olmasından iyidir benim düşünceme göre, kısa olunca dönüşün yok ama uzun olunca sahilde bile bir makas alıp traşlama imkanın var. Ayrıca seyrek balıkta aşırı olmamak şartı ile uzun floş bırakmak avcılığı arttırır. Sudaki salınımı daha cezbedici olur. Tekrar eline emeğine sağlık, keyifli avlar
eline sağlık güzel çalışma nice avlar dilerim, bir tavsiye uzunluk için iğne boyunu geçirme balık ve çapari köstek kalite farkını ozaman fark edersin