Yeni köyde karadan ve sandaldan lüfer başladı .

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında timur1453 tarafından paylaşıldı.

1. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    evet arkadaslar vatana millete hayırlı olsun :) en sonunda lüfer tam anlamıyla başladı gecen gün tesadüf bogazı gezerken gördum 1 kısı sarı kanat 1 kısde lufer almıs tabı baya beklemısler.bırde sandallar uzun olta ıle lufer alıyolardı saten gıttınızde akvaryumda bır cok luferın yuzdugunu ve 25 tl olduklarını görürüsünüz :) bu arada nederdır bılmem ama bnu balık saklama olayını anlamıs degılım kovadan baık saklama netden balık yerı solememe kardeslerım kısmet varsa alırsın yoksa alamassın :) gecen sne kabatasda 4 arkadar gece 12 de geldık lufere 4 muz yatırdık ben ezana kadar hemen hemen ınanamıyacaksınız saat başı nerdeyse 4 lufer aldım ezan okundu 10 15 dk gectı bu sefer onlar aldı ben seyretım olacak ıs deıl yaw :) yanı kısmet her sey SAKLAMAYA GEREK YOK ;)

resım temsılıdır

2. balikoltasi

balikoltasi Birol

Süper bir haber, lüfer sezonu hayırlı olsun. Haftasonu lüfer raporlarını göreceğiz demekki forumda.

3. 29519

29519

Güzel balık allah devamını getirsin de, şöyle bir şey var ben şimdi bir başlık açayım 4 tane balık resmi koyayım ve şuradan tuttum diyeyim, yarın orada olta atacak yer bulamazsınız. Burası İstanbul ne yazık ki iyi niyetin dünyada belki de en kolay suistimal edildiği yer. O yüzden dikkatli olmalı ve avlakları net üzerinden paylaşmamalıyız. Buraya katılımcı olmadan sadece balık raporlarından nemalanmak için üye olmuş bir sürü insan var.

4. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    hıım evet işin bir otarafıda var ama çogu ınsanlarbalıga gelenler 100 de 85 calısıyor sabah iş güç falan var gelen en fazla 3-4 sat takılıp gıdıyor ..mesela bır arkadasda karaburunda palumut ve lufer var dıolar kurbaga kayasından kasıkla aldını soluyor saglam guvenılır bır arkadasım sımdı bır ve bıkac belkıde hıc yakalamayacagımız bır balık ıcınde taaa oralara gıtmek :D zor ama haberıde olsa guzel bakarsın bı kac arkadas bulusup gıdılır ;) ozman baska tabii

5. 29519

29519

Yok karaburun başkaaaa yeniköy başka, şimdi yarın yeniköy de olta atacak yer olmaz. Aslında gidp seyretsemmi bak aklıma düştü :D Keşke balığa çıkanların geneli iş çıkışı kafa dağıtmak için çıksa ama yamyam dolu boğaziçi. Metre kareye 30 tane düşüyor bazen.

6. cosmic-c

cosmic-c cem

En İyi Avı:
    Sırtıkara 3.5 kg
    Kesinlikle katılıyorum.Neredeyse kendine yer kalmıyor:)

7. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yalnız balık suan nadır tek tuk at ceklık bır durum yok tabı kısmet arkadaslar ben belkı bırasdan rapalaya gıdebılırım luferı görunce gecen ıcım gıtı ya :D ama dedım gıbı suan tek tuk ...gercı oda yeter bee heheh :D

8. 29519

29519

Yeter yeter de ben resimde ki sahte nin modelini merak ettim.

9. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    krıstal mınnow yuzurı ;) 5 cm

10. 29519

29519

Pelican'ın çakmalarını yaptığı model ama 10 numara sahtedir.

11. balikoltasi

balikoltasi Birol

Şurda kıraça çıkıyor deniyor mesela, dün gözümüzün önünde tohum kadar kıraça yavrularını kovalara atanlar vardı merada. Bu konuyuda göz önünde bulundurmak gerek tavsiyede bulunurken.

12. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    aynen öle peılkan la yenıkoyde gecen sene cok iş yaptım bırde ucuz olması guzel ;)

bu arada kıraca bol cıkması güzel palamut lüfer akıyor işde haberci ;)

13. yakuppolat

yakuppolat yakup polat

Favori Kamış:
    remixon electra carbon
    Favori Makine:
    remixon hybrid 8000
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Daha yeni işten geldim,şimdi işin yoksa sabah 7 de kalk git yemlik istavrit yakala,sonra öğlen atla git rumeli feneri tarafına akşama kadar balık peşinde koş.Oldumu abi şimdi bu resim ya,ben yarın yatmayı planlıyordum.:D:D

14. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    hehehe valla sorma bızde aynı balık yuzunden tabı LUFER yuzunden cok uykusuz kaldık cok karlarda usuduk :)

15. yakuppolat

yakuppolat yakup polat

Favori Kamış:
    remixon electra carbon
    Favori Makine:
    remixon hybrid 8000
    En İyi Avı:
    Lüfer
    valla 15 gün falan her gece ısrarla gittim denedim.Kayalıklarda uyuklaya uyuklaya oltanın başında bekkledim.sonuç olarak sezonu açtım tabiki.Sabrın ve azmin sonucu.He 15 gün aralıksız 1 tane balık için beklenirmiydi veya buna değdimi orasını hala kendime soruyorum.1 haftadır gitmedim ara verdim.Ama haftasonu geldi yağmurda yağdı durmak haram artık.:D:D

16. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Valla ustad aslında mesela 1 balık degıl bence o heyacanı almak beklemek aga sımdı vurdu vuracak o heyacanla beklemek tıpkı seks gıbı :D seksde nasıl ılıskı sırasında zevk alısın ama sonucunda yanı fınalde orgazm olursan baska bır zevk alırısn ısde luferdede bekle bekle bekle geldımı o zevk yanı yakalaması cekmesı fınal zevkı fena ...tabı bır yandan kotu alıskanlıkdan uzaklasmak balık dunyası gusel bende basen dalmaya zıpkınlada balık kovalıyorum odaha baska ZEVK :D

17. yakuppolat

yakuppolat yakup polat

Favori Kamış:
    remixon electra carbon
    Favori Makine:
    remixon hybrid 8000
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Aynen öyle aslında,1 hafta ara verdim bende bişey eksik,bişey yapmayı unuttum flan diyorum kendi kendime.Benimde gidişim gidiş değil sonunda zıpkıncımı olurum yoksa büyük bi gırgır sahibi balıkcımı bilemiyorum.:D :D :D

18. hgulten

hgulten

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    izmarit
    Timur bey yorumuna gülmekten öldüm ama güzel benzetme :D :D :D

19. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    :D vala gusel seyler ustad bole seyler her pıslıkden uzagız daha ne ;) denız havası o bıle yeter :D

20. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    hehee :D napalım dogru bıraz oyle yoksa varya şu balıga harcadımız masrafla bır kasa balık alırız valla :D