arkadaslar bu sahteleri siparıs ettım levrek avı ıcın nasıl sızce?? rover 98 ha16r rapala max rap 130mm fayu pelıcan nıtro 2 tane 10cm kırmısı kafa river2sea triho mınnow 120f hb-06
Bu dörtlüden favorim max rap.. Rapala x-rap fs, ggh modellerinide eklemeyi unutmayın.. Bol balıklı günlere.....
İsabetli karar olmuş. Pelicanın 13 cmlik modelini de edinmeni tavsiye ederim. Uygun fiyatlı iş yapan sahtelerden strike pro eg 145 de mutlaka çantanda olsun.
Aslında bende bunlardan almayı düşünüyorum ama bana bi uzmanın yardımcı olması lazım Bende surf kamış var bu şekilde at çek kollar ne kadar dayanır ? Spin kamış alsam bununla her yerde balık tutabilirmiyim ? ( galata , boğaz , vs vs ) Anlayacağınız biraz değil çok yardıma ihtiyacım var Ne olur olun desteğin , koymayın bu aceminin önüne köstek Herkese Saygılar
Merhaba, Bu avcılardan pelican hariç hepsini kullansım 3 üde çok iyi kandırıcılardır.fakat max rapın mutlaka fb ve fg olanlkarını tavsiye ederim.
Hiç bitmicek zaten )) Düz beyaz(fosforsuz) sabah suyunda hava açmadan favorimdir... http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=20896 bu konuya bir göz gezdir...