Yeni Levrek Sahtelerim

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında shadow23 tarafından paylaşıldı.

1. shadow23

shadow23 Anıl

Herkeze merhabalar.Spinde malum yeniyiz.Yazın tatilde levrek denemelerim olcak(yazın levrek olmaz demeyin deniz gözlüğüyle yüzerken gün içinde 4 tane görmüşlüğüm var :) ) Buyrun yeni oluşturmaya başladığım kadrom :D Devamı gelecek...

2. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 270 Spinning, Okuma V System 2.40 10-40gr, Shımano Alivio TeGt 30-60 Tele Spin
    Favori Makine:
    Shimano Sonora 2500 FC, Shimano Hyperloob 4000FB
    su üstü sahtelere ağırlık verin levrek için ;)

3. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Levrek her mevsim var. Levreğin yaşam alanıdır kıyılar. Lakin yaz aylarında sahteye pek atlamıyor. Daha çok tek iğneli yemli takımlara ya da canlı bırakmalarla yakalanabiliyor. Sahteler güzel tam Levrek sahteleri inşallah balık da alırsın.

4. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Güzel sahteler kısmetleri bol olsun. Yazın levrek olur tabi fakat o kadar yemlik balık varken sahteye kanma oranı düşer ama bu kandıramazsınız anlamına gelmez bu sezonun ilk levreğini 10 Ağustosta almıştım kısmet.

5. shadow23

shadow23 Anıl

avlanacağım merada gümüş ve kefal ve bunların yavruları olmadığı yada benim hiç görmediğimden şansımı yüksek görüyorum :)