Yeni Lineaeffe Carborex Pacific Cast 420cm Kamış Hakkında bir soru

Konu, 'Kamışlar' kısmında korayandroid tarafından paylaşıldı.

1. korayandroid

korayandroid Koray

Selam arkadaşlar,
    Uzun araştırmalarım sonucu bu kamışı görür görmez aşık oldum.Elime aldığım gibi bu kamışa ısındım birden diyebilirim.
    http://www.avmarketi.com/asp/product/152000/Lineaeffe-Carborex-Pacific-Cast-420cm-Kamis
    Ancak yinede yeni bir kamış olduğu için ve kullananların tecrübesini bilmediğim için tereddütte kaldım.
    Sahilde kullanan yada bu kamışla avlanan birini görüp görüşlerinizi iletebilirseniz sevinirim.Kamış 4 parçalı (2+2) 160 ve 220 atarlı 2 ucu var.Bildiğimiz 3 parçalı yani ekstradan farklı atara sahip bir uç daha geliyor.Allah ne verdiyse abancağım için anca böyle bir kamışın bana dayanacağını düşüyorum.Teleskopik kullanırken korkuyorum bazen kırılcak diye ama beceremedim o ayrı :D
    Soruma ilaveten çapari,yemli,rapala avcılığında tümüne uygunmudur.Ağır kurşunda örneğin 200 gramla uzak erimi nasıldır.
    Tecrübelerini paylaşıp yardımcı olanlara teşekkür ediyorum.
    (Not: Bu kamış olmasaydı shimano beastmaster 3 parça 425cm 225 gr atarlı olanı almayı düşünüyordum, çift ucu olması cezbetti beni, teleskopik olsaydı shimano nexave alacaktım heralde)

2. Since1453

Since1453 NoYaN

ürünler yeni oldugundan suanda avlanan ben goremedım yenı parcalılarla gorursem haberdar ederim bende bakıyorum cınki :D:D:D

3. antares

antares ahmet

En İyi Avı:
    lepistes
    güzel kamış.özellikle yüzükler örgü kullananlar için çok ideal..ayaklı olduğu için rüzgarda dolanma falan yapmıyor.ayrıca porselenleri örgüye dayanıklı.
    ayrıca bir kamış değil iki kamış sahibi oluyorsunuz.
    220grlık uç ile rapala 160grlık uç ile yemli veya istavrit çaparisi çalışılabilir.
    şahsen 200grı defalarca test ettim rapala ile..kamış güven veriyor.
    tutma kısmı biraz daha ince olabilirmiş..

4. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Birde şu makine yataklarını LS yapsalar yada NS çok güzel olup tadından yenmeyecek:D

5. smıle emre

smıle emre emre

Favori Kamış:
    LINEAEFFE SEA MASTER 420
    Favori Makine:
    OKUMA AVENGER AV 65
    Kullanan varsa bilgi verebilirmi?