Selam arkadaşlar, Uzun araştırmalarım sonucu bu kamışı görür görmez aşık oldum.Elime aldığım gibi bu kamışa ısındım birden diyebilirim. http://www.avmarketi.com/asp/product/152000/Lineaeffe-Carborex-Pacific-Cast-420cm-Kamis Ancak yinede yeni bir kamış olduğu için ve kullananların tecrübesini bilmediğim için tereddütte kaldım. Sahilde kullanan yada bu kamışla avlanan birini görüp görüşlerinizi iletebilirseniz sevinirim.Kamış 4 parçalı (2+2) 160 ve 220 atarlı 2 ucu var.Bildiğimiz 3 parçalı yani ekstradan farklı atara sahip bir uç daha geliyor.Allah ne verdiyse abancağım için anca böyle bir kamışın bana dayanacağını düşüyorum.Teleskopik kullanırken korkuyorum bazen kırılcak diye ama beceremedim o ayrı Soruma ilaveten çapari,yemli,rapala avcılığında tümüne uygunmudur.Ağır kurşunda örneğin 200 gramla uzak erimi nasıldır. Tecrübelerini paylaşıp yardımcı olanlara teşekkür ediyorum. (Not: Bu kamış olmasaydı shimano beastmaster 3 parça 425cm 225 gr atarlı olanı almayı düşünüyordum, çift ucu olması cezbetti beni, teleskopik olsaydı shimano nexave alacaktım heralde)
ürünler yeni oldugundan suanda avlanan ben goremedım yenı parcalılarla gorursem haberdar ederim bende bakıyorum cınki
güzel kamış.özellikle yüzükler örgü kullananlar için çok ideal..ayaklı olduğu için rüzgarda dolanma falan yapmıyor.ayrıca porselenleri örgüye dayanıklı. ayrıca bir kamış değil iki kamış sahibi oluyorsunuz. 220grlık uç ile rapala 160grlık uç ile yemli veya istavrit çaparisi çalışılabilir. şahsen 200grı defalarca test ettim rapala ile..kamış güven veriyor. tutma kısmı biraz daha ince olabilirmiş..