Maxrapın en iyi renkli sahtelerini almişsiniz bence yüzünüzü bol bol güldürecekler gece ve gündüz seçimini iyi yaparsaniz çok iyi iş çikaricaklardir. Bol şanslar trofeli raporlarinizi bekliyoruz.
1.sıradaki..gece 2.sıradaki..gece 3.sıradaki..gece (hafif loş ışıkta) 4. sıradaki..sabah gün ağarmaya yakın bence bu şekilde.. (avlağa göre bazen farklılık gösterebilir) tam 10 numara sahteler.. rastgele..
herkese teşekkür yorumu için, umarım kısmetli olurlar, takıma iki tane daha maxrap eklicem yakında fb ve fs sonrasından tamam olur heralde
sadece şukadarını söyliim başka dalarlı sahteye inan gerek yok!!!çünkü bunlardan daha okkalı slim sahte bence yok.levrek ıskarmoz ne varsa alır.su üstü sahtelerden de bir tane pooper ki o da rapala nın çook iyi bir modeli var levrek için çok etkilidir rapala skiter pooper SD serisi ve wtd aksiyonu için de bir tane rover98(river2 sea)aldınmı inan başka bir sahte tamamen gereksiz.ben zamanında yanlış başladım şimdi elimde bir mağazalık sahte var.sonunda bunları temin ettim ve spin tedariği dosyasını kapattım
bu sevda bitmez her sezon öncesi hazırlık yapılır..ara ara malzemciye uğranır..ufak birşey diye girersin tükkana bir bakmışsın, yine bir kaç tane sahte yapıvermişsin kendinehihi haa malzemecin öyle güncel malzemeler takılmıyorsa getirmiyorsa..o konuda bak şanslısınhihi elimde nerden baksan 200 ün üstünde silikon var..rapalalar hariç.. bu gün benzer silikonlardan 8 adet daha aldım..dropshot tarzı silikon.. 2makara misina aldım..farklı kalınlıklarda.. elimde misina,sahte yığınla..işte dürtüyor birşeylerhihi alınca rahatlıyorsun bir müddet:laughing:
sende hevesini böylemi geçiştiriyorsun pazar günleri kapalı dükkanlar... rahat rahat önlerinden geçiyorsun masraf etmedenhihi
abi bendeki malzemeci ne yazıkki pazar da açık hatta 7/24 açık.önünden ne zaman geçsem başımı diğer istikamete çeviriyorum.en son baktığımda 3tane 5cm lik 5gr lık sate almıştım:laughing:
ilk 2 sahten harika sabah gün ağırırken ilk ikisi güzel iş yapar. 2. gecede güzel iş yapıyor. 3. ve 4. ile hiç balık almadım ama kesin onlarda zamanı gelince iyi iş yapacaklardır.