Arkadaşlar dün iş çıkışı içimdeki sessin beni yönlendirmesi ile kendimi malzemecide buldum ve 3 tane Mepps spinner aldım ve bir kaç değişik iğne . Mepps spinner ları biraz pahalı ama her yerde görüğüm ve önerisi çok olduğu için aldım siz ne diyorsunuz kullanan varsa yorumlarını bekliyorum yada önerebileceğiniz spinner modeli var mı Turna ve Sudak için . İşte bunlarda ürünler .
Teşekkürler kırmızı beyaz mepps spinner daha önce almıştım ama misina kopup uçunca spinner bende arkasından melül melül baktığım için aynısından bir daha aldım ))) .
60 Tengeye paket iğne İyi avlarda kullanman dileğimle,mepss ve spinner ları orjinal almakla iyi etmişsin.
Abi yok ne yapayım )))) bulabildiklerim onlar bu iğneler de küçük canlı balık için ))). Mepps ler pahalı ama o rengarenk olan 2800 Tenge )) . Bir suru spinner var ama hepsi dandik geldi gözüme bilindik bir mepps vardı . Artık kış moduna da giriyoruz Astana da buz tutmadan nehirler biraz ava girmek lazım .
Çadır filan lazım yoksa nehirin ortasında buzdan heyekelim olur ))) . Yok abi resim Koshi den Astanaya 30 km belki bilirsin Hava alanı tarfından gidiliyor . Bakalım olmadı buz tutunca da bir denerim delgeç filan almak lazım ekstra birde .
Slikon denedim ama hiç bir vuruş dahi alamadım bilmiyorum yanlış bişeyler mi yaptım yoksa gerçekten slikona talep yok mu anlayamadım .
slm şenol kardeş güzel renkler seçiminde güzel avı bol olur inşallah bende baya mepps almıştım inşallah kullanacagım fırsat olursa linkte modelleri var http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=26425
Bulanık suda koyu renk silikon kullan kırmızı ve tonları birde kurşun ayarı çok önemli.....Ancak şuda var mepsler iş yapıyorsa şansını kırma devam et bence...
Maşallah süpermiş . Malzeme almak sorun değil sonra Türkiyeye Dönecek olsam nasıl getiricem onu düşünüyorum . Ankaraya dönersem geri belki bir gün beraber av yapabiliriz nasip olursa dönmek .