yeni misinam ve sahteler hk.

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında maximturka tarafından paylaşıldı.

1. maximturka

maximturka mert

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin10-40g,Shimano Alivio AX8000 3,30mt 50-100gr, Lineaeffe ac casting surf 390cm,
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro SPa-25 , OKUMA AVENGER AV-55 MAKİNE,DAİWA CROSSFIRE 2500

selamlar Ankara'dan ;

bundan iki hafta önce www.tacklewarehouse.com dan berkleyin nanofil misinasından sipariş verdim , asıl amaç misinayı almak olsa da ,nasıl olsa okyanus ötesinden gelecek almışken iki tanede ucuzundan sahte alayım dedim , gölde ve denizde kullanmak için.
    yaklaşık 15 gün sonra da kargo elime geçti. ancak beni üzen şey sayfa da yer alan sahtelerin resimleri ile elime geçenlerin arasında ufak farklılıkların olması idi. sizde resimlerde bu farkları görmüşşünüzdür. resimde en bastaki sahte daha koyu ve mat , aynı zamanda sanki balığın omurgası varmış gibi bir desen varken , elime gecen açık renkli ve şeffaf bir sahte oldu. diğer sahte de aynı şekilde şeffaf bir sahte. yine de bir şekilde kullanırım , o problem değil ama insanın canı sıkılıyor bir kere.

bu arada bu sahteleri başta göl de turna olamak üzere deniz de de kullanmak istiyorum. sizin görüşleriniz benim için önemli bu bakımdan .
    bu arada berkleyin nanofil misinasını kullanan var mı? değişik bir misina, onu at - çek avlarım için kullanıcağım.
    sabırsızlıkla 1 nisanı bekliyorum .
    şimdiden teşekkürler.

2. maximturka

maximturka mert

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin10-40g,Shimano Alivio AX8000 3,30mt 50-100gr, Lineaeffe ac casting surf 390cm,
    Favori Makine:
    bu arada resımler gozukmuyor sanıırım .

3. blackboy55

blackboy55 Musa Karaoğlan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Seaspin 2.85
    Favori Makine:
    Okuma Salina 40
    En İyi Avı:
    2410gr Gökala -3000 gr levrek
    HAyırlı olsun,
    Buradan gördüğüme göre sahte Rower 98 e benziyor,fiyat olarak nekadara aldınız merak ettim.

4. koate

koate Baybora TUĞRUL

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 240
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500FB, Okuma Octana OT-30
    En İyi Avı:
    gümüş balığı, 4 cm
    Mert,

yeni sahtelerin hayırlı olsun,

Malesef fotoğraflardaki ışıklandırmalar yüzünden algı yanılmaları olabiliyor, yerinde olsam burada kullandığım, modelini bildiğim bir sahtenin buraya göre avantajlı ise siparişini verirdim..

Almış olduğun su üstü sahteyi, turna olduğunu kesin bildiğin avlakta kullanmamanı tavsiye ederim :)

Henüz popper il turna avlayabilmiş değilim, aksine balığı da ürküttüğünü düşünüyorum :)

5. abdul81

abdul81 Abdullah

Favori Kamış:
    MITCHELL PRIVILEGE II UL 0-3 150cm
    Favori Makine:
    Mitchell Blade 1000 Alu
    En İyi Avı:
    44 cm kasna
    Bende bu sene için su üstü sahtelere yüklendim bakalım

6. maximturka

maximturka mert

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    selam, fıyatı 8 dolar cıvarında, yanı turkıyedekılerle arasında 1 olmadı 2 tl fark var . ben mısına aldım yanında gelırken canı sıkılmasın dıye bu sahtelerı aldım. daha once Türkiye fıyatlarına baksaydım almazdım :)
    bu arada rower 98 .

7. maximturka

maximturka mert

Favori Kamış:
    Favori Makine:

selam
    zaten bu sahtelerı turnada kullanmam ,denız de kullanırım.
    golde kısmetse nısanda savage 4 soft play dıye sahtelerden almıstım. onları denemeyı dusunuyorum. senın bır fıkrın varmı bu sahteler hakkında?