http://www.daiwafishing.com.au/daiwa.cfm?page=accessories&accessories=lures Yukarıdaki linkten Daiwa markasının yeni nesil sahtelerini görebilirsiniz, özellikle Pirates ve Silver Wolf u çok ilgi çekici bulabilirsiniz.
Ya Yücel, Daiwa Sahtesi deme yahu . Bende "Allah Allah çakmasınımı yapmışlar acep?" dedim Sonradan jeton düştü
Remixon, Türkiye distürbütörü. Katalogdaki bazı sahteler halihazırda elinde var, ben pirates den bir tane ayırttım. 120gr lık uçuk bir jig. Resmi telefonumda var akşam eve gidince eklerim.
Üstteki kırmızı ve alttaki kırık beyaz renk kısımlar fosforlu. Karanlıkta çekilmiş resmini gördüm, küçük çaplı fener gibi. İki farklı noktadan bağlayarak kullanılabiliyor. Düşük hızlarda tekne arkasından çekmek için orta kısımdan, dikey jigging yapmak için uç kısımdan bağlanıyor.
hepsi de çok güzel ama sanırım bir çoğu biz insanları avlamak için üretilmiş balık avlamak için üretildiğini düşündüklerimden en çok bunu beğendim.
Dr. Minnow ve Lazy Gekkabijin çok hoşuma gitti Pirateste mükemmel abi söylmesen görmezdim harika. Tornada Spin de hiç fena değil.
Koray abi gerçekten bende bayıldım. Şekli, renkleri çok çok hoş. Türkiye'yede gelsin artık şöyle çeşitler ya!!
yücel usta galiba top-surface bunlar galiba...valla bence fena iş yapar hele de 30 gramsa of ki ne of yani...
Kesinlikle işnsanları avlamak için sözüne katılıyorum. O kadar para verdim bunlara ama en iyi 5,00TL ye aldığım sahtelerle iş yapıyorum.